Gezichts- en lichaamsbehandelingen

Kom je bij Bodyspice de eerste keer voor een behandeling dan starten we altijd met een persoonlijke intake van een half uur. We checken dan de huidconditie en informeren naar je levensstijl, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Daarnaast stellen we jouw wensen en verwachtingen vast. Vervolgens meet onze huidcoach met de Skinanalyzer de pH-waarde, het vocht- en vetgehalte, het pigmentgehalte en de gevoeligheid van jouw huid. De intake is nodig om te bepalen welke behandeling(en) en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Het verzorgen van je huid thuis, op de juiste manier met de juiste producten, is daarnaast een must voor het meest optimale resultaat. It’s in your and our hands!

Bekijk de behandelingen

Aandacht voor jouw voeten voor een stabiele basis

Voor voetproblemen ben je ook in goede handen bij Bodyspice. Ingegroeide nagels worden vakkundig door ons behandeld, likdoorns en eelt pijnloos verwijderd. Bij Bodyspice werken 2 gediplomeerde pedicures. Romina is Medisch Pedicure en Els pedicure ++ (aantekening diabetisch en reumatische voet) met respectievelijk 22 en 29 jaar ervaring. Ieder jaar zorgen wij voor een update van onze kennis door het volgen van diverse trainingen. Belangrijk, want op een ongezonde basis kan geen X-factor groeien.

Naast het medische gedeelte kunnen wij je voeten ook heerlijk verwennen met een lekkere scrub, een voetreflexmassage en/of lakken wij jouw net verzorgde nagels met de infinity lak of de Gel Color van OPI, om het helemaal af te maken!

Bekijk de behandelingen

Kom je voor het eerst?

Maak dan je afspraak via onze online agenda en krijg 10% korting op je eerste (gezichts)behandeling.
Help ons wel even herinneren bij het afrekenen.

Maak direct een afspraak