1497614_685927544783708_989915884_nGelaat
Onze werkwijze: breng je een eerste bezoek aan Bodyspice en kom je voor een gezichtsbehandeling? Dan starten we altijd met een persoonlijke intake van een half uur. We checken dan de huidconditie en informeren naar je medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Daarnaast stellen we jouw wensen en verwachtingen vast. Vervolgens meet onze huidcoach de pH-waarde en het vocht- en vetgehalte van jouw huid. De intake is nodig om te bepalen welke behandeling(en) en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Het verzorgen van je huid thuis, op de juiste manier met de juiste producten, is daarnaast een must voor het meest optimale resultaat.
1509701_671816146194848_2017008714_nVoeten
Voor pijn aan je voeten ben je eveneens in goede handen bij Bodyspice. Ingegroeide nagels worden vakkundig door ons behandeld en likdoorns en eelt pijnloos verwijderd. Bij Bodyspice werken 3 gediplomeerde pedicures, waarvan Romina en Els pedicure++(aantekening diabetisch en reumatische voet) zijn en Ranangela medisch pedicure. Romina, Els en Ranangela mogen ook klanten met reumatische klachten en diabetici behandelen. 
Val jij onder deze groep? Ga dan voordat je bij ons komt eerst naar je huisarts, deze bepaalt de simms kwalificatie en het zorgprofiel. Vervolgens ga je naar een podotherapeut welke bepaald welke zorg jouw voeten nodig hebben en dan kan je naar ons toe komen. Informeer eerst bij ons met welke podotherapeut wij een contract hebben. Heb je simms 1 en zorgprofiel 2 of hoger dan wordt de behandeling (deels) vanuit de basisverzekering vergoed. Meer informatie over vergoedingen vind je hier. De eerste pedicure behandeling begint ook altijd met een intake. Deze is uitgebreider voor de diabetische en reumatische klant.

Kom je voor het eerst?
Maak dan je afspraak via onze online agenda en krijg 10% korting op je 1ste behandeling.
Help ons wel even herinneren bij het afrekenen.

Maak direct een afspraak