Ontspanning is geen huidprobleem maar een gebrek eraan kan wel huidproblemen geven. Of ben jij zo’n geluksvogel bij wie niets te verbeteren valt? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom voor een weldadige en zinneprikkelende, ontspannende en verzorgende behandeling. Een mooi arrangement is bijvoorbeeld de ‘totale ontspanning’ waarbij een heerlijke rugmassage gecombineerd wordt met een gezichtsreiniging met masker én een decolleté-, schouders-, nek- en gezichtsmassage.

Focus je liever op jouw gezicht en bijbehorende uitstraling met een goede reiniging en verwijdering van onzuiverheden, wenkbrauwen modelleren en een fijn masker met een massage als afsluiting? Bodyspice biedt gezichtsbehandeling vanaf een uur met aandacht voor reinigen, peeling, een paar onzuiverheden verwijderen, masker en/of massage. Heb je 90 minuten de tijd, dan is er meer ruimte voor het verwijderen van onzuiverheden, modelleren van de wenkbrauwen, een intensiever masker of een langere massage. Natuurlijk alles in overleg met jouw wensen. Hannah, Juliette Armand, HydroPeptide® en Emotion Skincare hebben alle vier fijne en passende mogelijkheden.

Kies in de online agenda voor een merk met de bijbehorende tijd die je hebt en dan bespreken we als je bij ons komt wat we precies gaan doen. Natuurlijk mag je ons ook altijd even bellen of mailen. Ook over thuisverzorging. We horen graag van je.

Kom je gezellig voor de eerste keer bij Bodyspice, boek dan online de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ zodat wij gelijk tijd kunnen reserveren voor jouw intake; de basis van (huid)verandering.

Je bent hier: OplossingenOntspanning