Helaas blijft Bodyspice gesloten tot 10 februari Meer informatie

Heb je geen huidprobleem, niets om te verbeteren? Dan kan je natuurlijk ook gewoon voor een heerlijke ontspannende verzorgende behandeling komen. Een mooi arrangement is “de totale ontspanning” waarbij je een heerlijke rugmassage en een gezichtsreiniging met masker krijgt en een decolleté-, schouders-, nek- en gezichtsmassage.

Ga je toch liever voor een gezichtsbehandeling met bijvoorbeeld een goede reiniging en onzuiverheden laten verwijderen, je wenkbrauwen modelleren en een fijn masker met een massage als afsluiting? Een behandeling van een uur geeft ruimte voor reinigen, peeling, een paar onzuiverheden verwijderen, masker en/of massage. In 90 minuten is er meer ruimte voor het verwijderen van onzuiverheden, modelleren van de wenkbrauwen, een intensiever masker of een langere massage. Natuurlijk alles in overleg. Kies in de online agenda voor een merk met de tijd die je wilt hebben en dan bespreken we als je bij ons komt wat we precies gaan doen. Natuurlijk mag je ons ook bellen of mailen.

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we kunnen behandelen.

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar thuis als ondersteuning bij kan gebruiken. Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de “1ste keer gezichtsbehandeling” zodat de intake erbij zit.

Je bent hier: OplossingenOntspanning
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs