Nieuwe producten, nieuwe behandeling lees meer… New products, new treatments

Een droge huid kan een tekort aan vocht betekenen maar veel vaker is een tekort aan huidvet, en daardoor vocht, de boosdoener. Hoe zit dat precies?

Een tekort aan huidvet kan je krijgen als je ouder wordt, uitdrogende producten gebruikt of veel temperatuurverschillen ondergaat (bijvoorbeeld in de winter als het buiten guur is en binnen lekker warm).

Doordat er een tekort aan huidvet (lipiden) is, sluiten je huidcellen niet meer mooi aan en staat de huid open voor bijvoorbeeld vervuiling, beschadiging doordat je de cellen stukstoot en verdamping van jouw eigen lichaamsvocht.

Samen zoeken we de beste oplossing

Gebruik van de juiste producten en behandelingen voorkomt en herstelt de genoemde problemen.

Belangrijk is uiteraard dat je de huid iedere dag extra crème geeft, maar dan moet die ook goed opgenomen worden. Klinkt logisch toch? Wat vaak vergeten wordt is dat andere (reinigings)producten alsnog uitdrogend kunnen werken. Denk aan (zonne)crèmes, peelings, serums en maskers. Daarom bekijken wij met jou het totaalplaatje en vragen wij wat jij allemaal gebruikt aan huidverzorging. Onze huidcoaches kunnen snel zien of de gebruikte producten jouw probleem oplossen of juist verergeren, hetgeen vaak gebeurt. Een goede zonbescherming wordt vaak vergeten want ook als de zon niet schijnt, kunnen UV-stralen de huid beschadigen, verouderen en uitdrogen.

Welke behandelingen bieden wij?

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide® hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we een gevoelige huid goed en gemakkelijk kunnen behandelen.

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je passen en welke producten je voor thuisverzorging in kunt zetten. Samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat en daarom moet de klik goed zijn want een huidprobleem oplossen kan ook gezellig zijn. Daar gaan we elke dag voor.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kies je bij het online boeken van je afspraak voor de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ zodat de intake er gelijk bij zit.

Je bent hier: OplossingenDroge huid