Helaas blijft Bodyspice gesloten tot 10 februari Meer informatie

Droge huid wat is het?

Een droge huid kan een tekort aan vocht hebben maar vaker een tekort aan huidvet en daardoor een tekort aan vocht. Hoe zit dat dan?

Een tekort aan huidvet kan je krijgen als je ouder wordt, uitdrogende producten gebruikt of veel temperatuurverschillen hebt en bijvoorbeeld in de winter als het buiten guur is en binnen lekker warm.

Doordat er een tekort aan huidvet is (lipiden) sluiten je huidcellen niet meer mooi aan en staat de huid open voor bijvoorbeeld vervuiling, beschadig je de huid eerder (je stoot de cellen stuk) en verdampt je eigen vocht.

Samen zoeken we een oplossing

Dit kan je dus voorkomen of herstellen met de juiste producten en behandelingen.
Belangrijk is wel dat je de huid iedere dag extra crème geeft maar ook dat deze crème goed wordt opgenomen. En natuurlijk dat de andere producten zoals je reiniging, niet uitdrogend werkt. Dus het hele plaatje is belangrijk. Niet alleen een crème maar ook reinigen, peeling, serum, maskers en crème dus. En niet te vergeten, een goede zonbescherming want ook de zon beschadigt de huid en heeft een verouderend en uitdrogend effect op de huid.

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we een gevoelige huid kunnen behandelen.

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar thuis als ondersteuning bij moet gebruiken. Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de “1ste keer gezichtsbehandeling” zodat de intake erbij zit.
 

Je bent hier: OplossingenDroge huid
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs