Romina

Specialist in huidverbetering en medisch pedicure

Romina is samen met Els eigenaar van Bodyspice. Zij is Specialist in Huidverbetering. Als hannah Huidcoach beheerst zij de hannah Bindweefselmassage en de hannah Rimpelreductietherapie. Ook is zij gespecialiseerd in de Fourtec, Acnebehandeling, Microneedling met Dermapen4, Elektrisch ontharen, Medische Pedicure (inclusief de diabetische en reumatische voet) en Lymfedrainage. Ze is verder zeer bedreven in alle massages met name de voetreflexmassages en waxbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.

Haar werktijden zijn zondag van 10.00 tot 18.00 uur, maandag van 10.00 uur tot 21.00 uur, woensdag van 10.00 tot 18.00 uur en donderdag van 13.00 tot 21.00 uur


Els

Specialist in huidverbetering en pedicure+

Els is oprichter van Bodyspice en samen met Romina eigenaar zij is gespecialiseerd in Huidverbetering. Als hannah Huidcoach beheerst zij de hannah Bindweefselmassage en de hannah Rimpelreductietherapie. Daarnaast biedt zij Fourtec, Microneedling met Dermapen4, Acne- en Camouflagebehandelingen, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (inclusief de diabetische en reumatische voet) en Lymfedrainage. Ook kun je voor alle massages en waxbehandelingen bij haar terecht. Tot slot is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie.

Els werkt op woensdag van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur