Alweer 6 weken geopend. En wat ging dat goed!. Lees verder

Romina

specialist in huidverbetering en pedicure+

Romina is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, de hannah Rimpelreductietherapie, Meta therapy, Acne, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), Lymfedrainage en verder zeer bedreven in alle massages en waxbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.
Haar werktijden zijn zondag en maandag en woensdag van 10.00 tot 18.00u en donderdag van 13.00 tot 21.00u

Els

specialist in huidverbetering en pedicure+

Els is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, hannah Rimpelreductietherapie, Meta therapy, Acne, Elektrisch ontharen, Camouflage, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), Lymfedrainage en is verder zeer bedreven in alle massages en waxbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Tevens is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie
Els haar werktijden zijn: woensdag van 10.00 tot 21.00, donderdag van 10.00 tot 13.00 en vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00

Amber

Schoonheidsspecialist

Amber is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialist.
Tijdens de opleiding heeft ze ook de module sportmassage gevolgd en visagie. Verder de specialisaties acne en bindweefselmassage dus je bent bij haar in goede handen. Als stagiaire bij Bodyspice heeft ze al laten zien dat het vak in haar handen zit en waren we blij haar in vaste dienst te kunnen nemen.

Ze werkt heel precies en voelt goed aan wat de klant wenst. Natuurlijk werkt ze volgens onze protocollen en start ze de behandeling met een intake. Het enige wat ze nog niet kan is de hannah bindweefselmassage en daarom is haar tarief aangepast bij de hannah behandelingen.

Amber is er maandag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op donderdag van 13.00 tot 21.00

provoet-groen
beauty-award-logo-groen-2
hannah-groen
anbos-groen
juliette-armand-logo
lycon-groen-klein
hydropeptide-wit
logo_dermatude