Nieuwe producten, nieuwe behandeling lees meer… New products, new treatments

Romina

Specialist in huidverbetering en pedicure+

Romina is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, de hannah Rimpelreductietherapie, Meta therapy, Acne, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet) en Lymfedrainage. Ze is verder zeer bedreven in alle massages en waxbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.

Haar werktijden zijn zondag en maandag en woensdag van 10.00 tot 18.00 uur en donderdag van 13.00 tot 21.00 uur


Els

Specialist in huidverbetering en pedicure+

Els is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, hannah Rimpelreductietherapie, Meta therapy, Acne, Elektrisch ontharen, Camouflage, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet) en Lymfedrainage. Zij is ook zeer bedreven in alle massages en waxbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Tevens is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie.

Els haar werktijden zijn: woensdag van 10.00 tot 21.00 uur, donderdag van 10.00 tot 13.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur