Helaas blijft Bodyspice gesloten tot 10 februari Meer informatie

Acne is een veel voorkomend huidprobleem en helaas niet alleen bij tieners. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld door stress, hormoonschommelingen of spijsverteringsproblemen ook last krijgen van acne. Het is belangrijk om niet alleen de huid te behandelen maar ook om te kijken of er wat moet veranderen aan voeding en leefstijl.

Acne, wat is het?

Acne wordt veroorzaakt door een overmatige productie van talg door de talgklieren. Hierdoor ontstaan er mee-eters en/of ontstekingen in het gelaat, rug, schouders, nek en decolleté. Het talg hoopt zich op in de talgklieren van de huid, de huid wordt daarbij vaak ook gevoelig en kan snel geïrriteerd raken. Ook kunnen de ontstekingen, zeker als je er zelf aan gaat zitten, littekens achter laten.

Acne is erg vervelend maar met juiste begeleiding vaak wel goed te behandelen.

Samen zoeken we een oplossing.

Na een uitgebreide intake bepalen we samen welke aanpak geschikt is voor je. Deze bestaat vaak uit een serie behandelingen bij ons in combinatie met geschikte producten voor thuis. Uiteraard krijg je een duidelijke uitleg hoe je de producten gaat gebruiken. Want het is niet alleen belangrijk dat je de goede producten gebruikt maar ook hoe je de producten gebruikt. Ook kunnen we dan bespreken of er eventueel dingen zijn in voeding en leefstijl welke aanpast kunnen worden om de acne te behandelen.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we acne kunnen behandelen. Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar thuis als ondersteuning bij moet gebruiken. Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de “1ste keer gezichtsbehandeling” zodat de intake erbij zit. Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat.

Soms wordt een acne behandeling vergoed door de verzekering. Check je verzekeringspolis of dat ook bij jou het geval is en vraag een verwijsbrief aan je huisarts. Wij geven alleen een declaratiefactuur mee als er daadwerkelijk sprake is van acne.

Wij staan geregistreerd bij de Anbos.

Je bent hier: OplossingenAcne
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs