Acne is een veel voorkomend huidprobleem en komt niet alleen bij tieners voor. Volwassenen hebben door stress, hormoonschommelingen of spijsverteringsproblemen ook last van acne. Het is belangrijk om naast huidbehandeling ook aandacht te geven aan jouw leefstijl op het gebied van voeding bijvoorbeeld.

Acne, wat is het?

Acne wordt veroorzaakt door een overmatige productie van talg door de talgklieren. Hierdoor ontstaan er mee-eters en/of ontstekingen in gezicht, rug, schouders, nek en decolleté. Talg hoopt zich op in de talgklieren van de huid, de huid wordt daarbij vaak ook gevoelig en kan snel geïrriteerd raken. Ook kunnen de ontstekingen, zeker als je er zelf aan gaat zitten, littekens achterlaten. Dat wil je allemaal niet; je wilt gewoon een stralende huid.

Acne is zeker vervelend maar met de juiste begeleiding vaak wel goed te behandelen.

Wat kunnen we samen oplossen?

Na een uitgebreide intake bepalen we samen welke aanpak geschikt is voor je. Deze bestaat vaak uit een serie behandelingen bij Bodyspice in combinatie met geschikte producten voor thuisverzorging. Uiteraard krijg je een duidelijke uitleg hoe je de producten gaat gebruiken. Gebruik van de juiste en effectieve producten is belangrijk net als HOE je de producten toepast. Wij besteden ook aandacht aan jouw voedings- en leefstijlpatroon omdat die impact kunnen hebben op acne. Fijn om te weten; het is helemaal aan jou of je er iets mee doet natuurlijk.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Met hannah, Juliette Armand, HydroPeptide® en de Global Peel Acne hebben we productlijnen en behandelwijzen in huis waarmee we acne te lijf kunnen gaan. Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar thuis als ondersteuning bij moet gebruiken. Als je voor het eerst bij Bodyspice komt, kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ waar de intake bij inbegrepen is. Een goede samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het allerbeste en meest duurzame resultaat.

Let op! Soms wordt een acnebehandeling vergoed door de verzekering. Check je verzekeringspolis of dat ook bij jou het geval is en vraag een verwijsbrief aan je huisarts. Wij geven alleen een declaratiefactuur mee als er daadwerkelijk sprake is van acne.

Wij staan geregistreerd bij de Huidprofessional.

Je bent hier: OplossingenAcne