Helaas lieve klanten heerst het Coronavirus nog in alle hevigheid daarom nog even een uitleg hoe wij er mee omgaan. Lees verder

Realiseer je je wel eens dat je hele gewicht voornamelijk op je voeten neerkomt? En wist je dat, als je zere voeten hebt, je vaak ongemerkt je houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan?

Preventief je voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe! Een professionele pedicure bij Bodyspice zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen.

Een pedicure is voor iedereen geschikt, maar een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.

Heb je diabetes of reuma dan wordt in veel gevallen de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar. Raadpleeg wel eerst je verzekeringspolis. Meer informatie over vergoedingen vind je hier.

Voetverzorging bij ouderen

Voetproblemen bij ouderen zijn vaak een gevolg van de leeftijd. De huid wordt dunner en een kleine standsafwijking van de voet zal met de jaren meer problemen kunnen geven. Ook voor het lopen op verkeerde schoenen word je met het klimmen der jaren gestraft. Zo kan een likdoorn bij een gezonde dertigjarige vervelend zijn, bij de oudere voet kan het echt een belemmering zijn om te lopen. Door pijnlijke voetaandoeningen kan de zelfstandigheid en mobiliteit ernstig in gevaar komen en kan het gevoel van welzijn afnemen. Voetproblemen bij de oudere voet moeten dus tijdig worden onderkend en behandeld, zodat lopen plezierig blijft.

Behandelingen

Voetverzorging

provoet-groen
beauty-award-logo-groen-2
hannah-groen
anbos-groen
juliette-armand-logo
lycon-groen-klein
hydropeptide-wit
logo_dermatude