Met miljoenen Dermapen4 behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient jij nu ook het beste!
Duizenden behandelaren bevelen Dermapens wereldwijd marktleidende technologie aan, die je helpt je huid opnieuw te ontdekken.De Dermapen4 is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

Dermapen4 microneedling kan worden gebruikt voor de behandeling van:
* Fijne lijntjes
* Acné
* Littekens
* Huidverjonging
* Pigmentatie
* Vergrote poriën
* Rosacea
Doorgaans volstaat een kuur van 4-6 behandelingen de frequentie wordt aangepast aan uw huidtype.

 

 

Deze behandeling kan effectief worden geupgrade als VIP behandeling met de Über Peel Pro, de MG dermaceuticals en de Beauty Angel Collageenlamp

De Über Peel Pro is een veelzijdige peeling voor alle huidtypen die verschillende actieve ingrediënten bevat, waaronder:

 • Amandelzuur: Dit is een alfahydroxyzuur (AHA) dat afkomstig is van amandelen. Het helpt bij het exfoliëren van de huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het verbeteren van de huidtextuur en teint.
 • Melkzuur: Een ander AHA dat werkt als een milde exfoliant. Het helpt om dode huidcellen te verwijderen, de hydratatie van de huid te verbeteren, en kan helpen bij het behandelen van hyperpigmentatie en acne.
 • Hyaluronzuur: Een krachtige hydratator die vocht aantrekt en vasthoudt, waardoor de huid voller en gladder aanvoelt.
 • Niacinamide: Ook bekend als vitamine B3, helpt bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de barrièrefunctie van de huid, het verminderen van pigmentvlekken en het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

 

De MG-collectie dermaceuticals bevat krachtige ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en stralende huid. De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • Hyaluronzuur: Hydrateert intensief en houdt vocht vast, wat zorgt voor een vollere en gladder uitziende huid.
 • Kojinezuur: Helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de huidtoon.
 • Koperpeptides: Bevorderen de productie van collageen en elastine, wat de huid verstevigt en herstelt.
 • Retinaldehyde: Een effectieve vorm van vitamine A die celvernieuwing stimuleert en tekenen van veroudering vermindert.
 • Vitamine E: Werkt als een antioxidant, beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen en bevordert genezing.
 • Zink: Vermindert ontstekingen, helpt bij de behandeling van acne en ondersteunt de algehele huidgezondheid.

Deze combinatie van ingrediënten maakt de MG-collectie ideaal voor het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van tekenen van veroudering en het bevorderen van een heldere, gezonde huid.

De Beauty Angel collageenlamp met rood licht is een innovatieve behandeling die gebruikmaakt van rood lichttherapie om de huidgezondheid te verbeteren. De belangrijkste voordelen van deze technologie zijn:

 • Stimulatie van collageenproductie: Het rode licht dringt diep door in de huidlagen, wat de aanmaak van collageen stimuleert. Dit leidt tot een stevigere en elastischere huid.
 • Huidherstel: Rood licht helpt bij het herstel van beschadigde huidcellen, vermindert ontstekingen en bevordert de genezing van wondjes en littekens.
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Door de toename van collageen en elastine worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.
 • Verbeterde huidtextuur en teint: Rood lichttherapie kan bijdragen aan een egalere huidtextuur en een stralendere teint.

De Beauty Angel collageenlamp is een niet-invasieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypen en kan worden gebruikt als onderdeel van een regelmatige huidverzorgingsroutine om een gezonde, jeugdige uitstraling te behouden.

 

 

Direct een afspraak maken?

Een behandeling boek je eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een afspraak

Je bent hier: BehandelingenHuidverbeteringDermapen4