Met miljoenen Dermapen4 behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient jij nu ook het beste!
Duizenden behandelaren bevelen Dermapens wereldwijd marktleidende technologie aan, die je helpt je huid opnieuw te ontdekken.De Dermapen4 is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

Dermapen4 microneedling kan worden gebruikt voor de behandeling van:
* Fijne lijntjes
* Acné
* Littekens
* Huidverjonging
* Pigmentatie
* Vergrote poriën
* Rosacea
Doorgaans volstaat een kuur van 4-6 behandelingen de frequentie wordt aangepast aan uw huidtype.

 

 

Direct een afspraak maken?

Een behandeling boek je eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een afspraak

Je bent hier: BehandelingenHuidverbeteringDermapen4