Helaas lieve klanten heerst het Coronavirus nog in alle hevigheid daarom nog even een uitleg hoe wij er mee omgaan. Lees verder

hydropeptide-producten-amsterdam

Je bent hier: Behandelingen » Huidverbetering » HydroPeptide®


Bestrijd de tekenen van huidveroudering

De huidcoaches van Bodyspice geven je met HydroPeptide® een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral direct zichtbaar resultaat geeft. Huidverbetering met HydroPeptide® bestrijdt de tekenen van huidveroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid.

De behandeling wordt individueel aangepast aan jouw huid en wensen. Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is je huid gladder, zachter en egaler. Met HydroPeptide® pak je, door middel van Epigenetica, de oorzaak van jouw huidproblemen aan, waardoor je langdurige blijvende resultaten verkrijgt. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Je loopt het instituut uit met een jongere, zachtere, frisse en stralende huid. Dat levert ongetwijfeld complimentjes op!

Wauw-effect

Heb je binnenkort een feest of belangrijke presentatie, of wil je graag de mooiste versie van jezelf zien? Vraag je huidcoach wat een kuur HydroPeptide® inhoudt. Deze kuur geeft je huid een ware anti-aging boost en herstelt de huid na een periode van stress of ziekte.

Voor een blijvend resultaat raadt je huidcoach je graag de juiste HydroPeptide® producten aan voor thuisgebruik.

Wist jij dat het resultaat 80% thuis wordt verkregen? Alleen al door de HydroPeptide® producten thuis te gebruiken, verkrijg je al zichtbare resultaten.

Wil jij ook dat wauw-effect? Maak dan nu een afspraak.

De HydroPeptide® behandelingen


BehandelingPrijs
€ 129,95
€ 99,95
€ 129,95
€ 149,95
€ 149,95

Resultaten HydroPeptide®

Over peptiden

HydroPeptide® is de marktleider op het gebied van peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn hele kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. Door middel van Epigenetica pakken de peptiden de oorzaken van de problemen aan. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen, ze zetten positieve punten aan en reguleren het negatieve. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 70 verschillende soorten peptiden in combinatie met botanische groeifactoren, botanische stamcellen, vitaminen en anti-oxydanten, triple hyaluronzuur, pro biotica en natuurlijke huidverhelderaars. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht.

Elke HydroPeptide® behandeling gaat tekenen van veroudering tegen en wordt aangepast aan jouw specifieke wensen.

Direct een afspraak maken?

Maak een reservering

provoet-groen
beauty-award-logo-groen-2
hannah-groen
anbos-groen
juliette-armand-logo
lycon-groen-klein
hydropeptide-wit
logo_dermatude