hydropeptide-producten-amsterdam-800x300

Bestrijd de tekenen van huidveroudering met een HydroPeptide® behandeling!

De huidcoaches van Bodyspice geven je met HydroPeptide® een behandeling die ontspant en tegelijkertijd de tekenen van huidveroudering aanpakt. Altijd aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid.

Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is je huid gladder, zachter en egaler. Met HydroPeptide® pak je, door middel van Epigenetica, de oorzaak van jouw huidproblemen aan, waardoor je langdurige, blijvende resultaten verkrijgt. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende, frisse teint. Vitaminen en antioxidanten geven je huid bovendien meer weerstand tegen invloeden van buitenaf. Heel belangrijk, juist nu!

Wedden dat je Bodyspice verlaat met een jeugdigere, zachtere, frissere en stralende huid?
Complimentjes verzekerd!

Wauw-effect

Heb je binnenkort een feest of een belangrijke presentatie? Wil je graag de mooiste versie van jezelf eens zien? Vraag ons dan wat een kuur HydroPeptide® precies inhoudt. Deze kuur geeft je huid een ware anti-agingboost en herstelt de huid ook na een periode van stress of ziekte.

Voor een blijvend resultaat raden wij de juiste HydroPeptide® producten aan voor thuisgebruik.

Wist jij trouwens dat jouw uiteindelijke huidresultaat 80% thuis wordt verkregen? Alleen al daarom is het goed HydroPeptide® producten thuis te gebruiken Want wie wil er nu niet heel lang nagenieten van de zichtbaar mooie resultaten.

Wil jij ook dat wauw-effect? Maak dan nu een afspraak. Je bent van harte welkom.

Huidanalyse

Wil je zelf al aan de slag met producten voor thuis? Dan heeft jouw komende behandeling meteen veel meer effect. Kies dan in onze online agenda voor een ‘huidanalyse zonder behandeling.’ Wij meten jouw huid met de skinanalyzer, kijken goed naar je huid en bespreken jouw wensen op haalbaarheid. Je krijgt op basis daarvan een perfect productadvies en je kunt de producten gelijk meenemen naar huis.

De HydroPeptide® behandelingen

Behandeling Prijs
€ 110,00
€ 140,00
€ 160,00
€ 190,00
€ 235,00

Over peptiden

HydroPeptide® is de marktleider op het gebied van peptiden. Peptiden zijn ‘celboodschappers’; dat zijn hele kleine moleculen die goed door de huid opgenomen kunnen worden. Door middel van Epigenetica pakken de peptiden de oorzaken van problemen aan. Peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen, ze zetten positieve punten aan en reguleren het negatieve. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 70 verschillende soorten peptiden in combinatie met botanische groeifactoren, botanische stamcellen, vitaminen en anti-oxydanten, triple hyaluronzuur, probiotica en natuurlijke huidverhelderaars. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk mag alleen in professionele instituten verkocht worden en Bodyspice stemt de behandeling 100% af op jouw specifieke wensen.

Direct een afspraak maken?

Een behandeling boek je eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een afspraak

Je bent hier: BehandelingenHuidverbeteringHydroPeptide®