I.v.m. de coronamaatregelen zijn wij helaas tot 19 januari gesloten Meer informatie

hydropeptide-producten-amsterdam-800x300

Bestrijd de tekenen van huidveroudering

De huidcoaches van Bodyspice geven je met HydroPeptide® een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral direct zichtbaar resultaat geeft. Huidverbetering met HydroPeptide® bestrijdt de tekenen van huidveroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid.

De behandeling wordt individueel aangepast aan jouw huid en wensen. Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is je huid gladder, zachter en egaler. Met HydroPeptide® pak je, door middel van Epigenetica, de oorzaak van jouw huidproblemen aan, waardoor je langdurige blijvende resultaten verkrijgt. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Je loopt het instituut uit met een jongere, zachtere, frisse en stralende huid. Dat levert ongetwijfeld complimentjes op!

Wauw-effect

Heb je binnenkort een feest of belangrijke presentatie, of wil je graag de mooiste versie van jezelf zien? Vraag je huidcoach wat een kuur HydroPeptide® inhoudt. Deze kuur geeft je huid een ware anti-aging boost en herstelt de huid na een periode van stress of ziekte.

Voor een blijvend resultaat raadt je huidcoach je graag de juiste HydroPeptide® producten aan voor thuisgebruik.

Wist jij dat het resultaat 80% thuis wordt verkregen? Alleen al door de HydroPeptide® producten thuis te gebruiken, verkrijg je al zichtbare resultaten.

Wil jij ook dat wauw-effect? Maak dan nu een afspraak.

Huidanalyse

Start je eerst met producten thuis? Dan heeft de behandeling meteen veel meer effect. Kies dan in onze online agenda voor een huidanalyse zonder behandeling. We nemen dan de tijd om je huid te meten met de skinanalyzer, goed naar je huid te kijken en je wensen te bespreken. Je krijgt dan een perfect productadvies en je kan de producten meteen mee nemen.

De HydroPeptide® behandelingen

BehandelingPrijs
€ 99,50
€ 129,95
€ 149,95
€ 225,00

Over peptiden

HydroPeptide® is de marktleider op het gebied van peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn hele kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. Door middel van Epigenetica pakken de peptiden de oorzaken van de problemen aan. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen, ze zetten positieve punten aan en reguleren het negatieve. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 70 verschillende soorten peptiden in combinatie met botanische groeifactoren, botanische stamcellen, vitaminen en anti-oxydanten, triple hyaluronzuur, pro biotica en natuurlijke huidverhelderaars. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht.

Elke HydroPeptide® behandeling gaat tekenen van veroudering tegen en wordt aangepast aan jouw specifieke wensen.

Direct een afspraak maken?

Wil je een behandeling boeken doe dat eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een reservering

Je bent hier: BehandelingenHuidverbeteringHydroPeptide®
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs