Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend!

Bij hyperpigmentatie is er sprake van te veel pigment in de huid. Het kan zijn dat jouw melanocyten meer pigment produceren (en dan krijg je sproeten) of dat je meer dan gemiddeld pigmentcellen hebt (in de vorm van moedervlekken). Pigment kan ook in de lederhuid (de dermis, die onder de opperhuid ligt) aanwezig zijn. Een ophoping van pigmentproducerende melanocyten zorgt voor een blauw of zwart gekleurde moedervlek (blue nevus). Bij de donkere huid zie je dat hyperpigmentatie ook veroorzaakt kan worden door ontstekingen (puistjes).

Samen zoeken we een oplossing

Wat adequaat werkt is als je eerst met thuisproducten begint om je huid goed voor te bereiden. Zitten de pigmentvlekken oppervlakkiger, dan kunnen we door middel van peelings, metatherapie of coagulatie mooie resultaten behalen voor jou. Met thuisverzorgingsproducten zal je iets meer geduld moeten hebben voor mooie resultaten. Het beste is om jouw boost te komen halen in de salon en thuis verder zelf te behandelen. Wat goed werkt is als je eerst met thuisproducten begint om je huid goed voor te bereiden. Je merkt het gelijk aan de mooie resultaten die je behaalt. Soms is 1 behandeling voldoende maar vaak heb je meer behandelingen nodig; dat hangt helemaal van de intensiteit bij jou af. Het allerbelangrijkste voor, tijdens en na het behandelingstraject is natuurlijk een goede bescherming tegen de zon. De zon is heerlijk voor ons gemoed maar minder lief voor onze huid.

Natuurlijk helpen wij jou met alle plezier aan de juiste aanpak. Je bent meer dan welkom voor een professioneel advies.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide® hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we hyperpigmentatie goed kunnen behandelen.

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar als thuisondersteuning bij kunt gebruiken. Een fijne samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het allerbeste resultaat.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kies je bij het online boeken van je afspraak voor de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ zodat de intake er gelijk bij inbegrepen is.

Je bent hier: OplossingenHyperpigmentatie