Bij hyperpigmentatie is er sprake van te veel pigment in de huid. Het kan zijn dat jouw melanocyten meer pigment produceren (en dan krijg je sproeten) of dat je meer dan gemiddeld pigmentcellen hebt (in de vorm van moedervlekken). Pigment kan ook in de lederhuid (de dermis, die onder de opperhuid ligt) aanwezig zijn. Een ophoping van pigmentproducerende melanocyten zorgt voor een blauw of zwart gekleurde moedervlek (blue nevus). Bij de donkere huid zie je dat hyperpigmentatie ook veroorzaakt kan worden door ontstekingen (puistjes).

Samen zoeken we een oplossing

Met producten thuis kun je hyperpigmentatie behandelen maar zal je iets meer geduld moeten hebben voor mooie resultaten. Het beste is om jouw boost te komen halen in de salon en thuis verder zelf te behandelen. Wat zeer adequaat werkt is als je eerst minimaal 2 weken vooraf thuis begint om je huid goed voor te bereiden op de salonbehandeling en dan een kuur boekt met o.a. de Dermapen4 of de Global Peel. Dat bespreken we met elkaar. Het allerbelangrijkste voor, tijdens en na het behandelingstraject is natuurlijk een goede bescherming tegen de zon. De zon is heerlijk voor ons gemoed maar minder lief voor onze huid.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Met de Dermapen4 en de Global Peel kunnen we in kuurverband hyperpigmentatie goed aanpakken.

Maar ook met behandelingen van Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide® hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we hyperpigmentatie goed kunnen behandelen en thuis de huid kunnen verzorgen, dit laatste is ook echt belangrijk !

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar als thuisondersteuning bij kunt gebruiken. Een fijne samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het allerbeste resultaat.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kies je bij het online boeken van je afspraak voor de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ zodat de intake er gelijk bij inbegrepen is.

Je bent hier: OplossingenHyperpigmentatie