Helaas blijft Bodyspice gesloten tot 10 februari Meer informatie

Hyperpigmentatie, wat is het?

Bij hyperpigmentatie is er sprake van te veel pigment in de huid. Het kan zijn dat de melanocyten meer pigment produceren (sproet) of doordat er meer pigmentcellen aanwezig zijn (moedervlek). Het pigment kan ook in de lederhuid aanwezig zijn. Een ophoping van pigmentproducerende melanocyten zorgt voor een blauw of zwart gekleurde moedervlek (blue nevus). Bij de donkere huid zie je ook hyperpigmentatie veroorzaakt worden door ontstekingen (puistjes)

Samen zoeken we een oplossing

Aan hyperpigmentatie in de lederhuid is helaas weinig te doen maar als de pigmentvlekken oppervlakkiger liggen kunnen we door middel van peelingen, metatherapie of coagulatie mooie resultaten behalen. Ook met producten die je thuis kan gebruiken is een goed resultaat te behalen alleen zal je dan iets meer geduld moeten hebben. Het beste is om behandelingen en thuisverzorging te combineren. Door eerst met producten thuis te beginnen is je huid goed voorbereid en zal je een beter resultaat behalen met de behandelingen. Soms is 1 behandeling voldoende maar vaak heb je meer behandelingen nodig.
En het allerbelangrijkste is natuurlijk je goed te beschermen tegen de zon.
Natuurlijk geven wij je graag advies.

Welke behandelingen bieden wij aan.

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we hyperpigmentatie kunnen behandelen.

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar thuis als ondersteuning bij moet gebruiken. Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de “1ste keer gezichtsbehandeling” zodat de intake erbij zit.

Je bent hier: OplossingenHyperpigmentatie
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs