Er zijn twee soorten rimpels: gezellige en minder gezellige!

Je hebt dynamische rimpels en statische rimpels. Welke zijn nou zo gezellig?

Dynamische rimpels zijn alleen zichtbaar tijdens mimische bewegingen van delen van het gezicht. Voorbeelden zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lachrimpels en rokerslijnen. Deze rimpels kunnen al op jonge leeftijd zichtbaar zijn. Sommige mensen vinden lachrimpels of kraaienpootjes gezellig staan omdat ze ‘kleur’ geven aan het gezicht; de meningen zijn daarover verdeeld en het is aan jou wat je van je eigen rimpels vindt.

Daarnaast zijn er statische rimpels. Deze rimpels zijn altijd zichtbaar in de huid ook al is er geen beweging in de mimiek van iemand. Statische rimpels ontstaan door een toegenomen activiteit van een onderliggende mimische spier én door afname van collageen en elastine. Dynamische rimpels kunnen op den duur ook statische rimpels worden.

Samen zoeken we een oplossing

Aan dynamische rimpels kunnen en willen we vaak niet zoveel doen. Deze rimpels zorgen voor jouw unieke gelaatsexpressie en geven ook een persoonlijk karakter aan jouw eigen bijzondere uitstraling. Deze rimpels hoeven niet per se storend te zijn.

Sommige mensen kiezen voor Botox of Fillers. Die bieden een snelle, tijdelijke oplossing, waarbij echter niets aan constructieve huidverbetering gedaan wordt.

Onze behandelingen bieden constructieve huidverbetering

Bij Bodyspice richten we ons dus vooral op de verbetering van statische rimpels. We bieden kuren aan met :

Hannah Bindweefselmassage of Rimpel Reductie Therapie, Demapen4, of de Fourtec, eventueel gecombineerd met de Global Peel, Beauty Angel Collageen Lamp of Ultra Geluid, kunnen we statische rimpels verzachten en kan de omzetting van dynamische naar statische rimpels vertraagd worden. Ook kunnen wij een superkuur voor je samenstellen waarbij diverse behandelingen en producten in 1 pakket zitten voor het ultieme resultaat.

Een andere mooie oplossing voor charmante rimpels is een behandeling met HydroPeptide®, een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral direct zichtbaar resultaat geeft bij de vermindering van rimpels. Onze huidcoaches weten precies hoe zij, aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid, kunnen behandelen voor een resultaat waardoor je gegarandeerd gaat stralen.

Met HydroPeptide® pak je namelijk, door middel van Epigenetica, de oorzaak van rimpels aan, waardoor je langdurige, blijvende resultaten krijgt. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. De gebruikte vitaminen en anti-oxidanten geven je huid bovendien meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Vraag je huidcoach wat een kuur HydroPeptide® inhoudt. Deze kuur geeft je huid een ware anti-aging boost. En met de juiste HydroPeptide® producten voor thuisgebruik blijft jouw (oog)huid ook lang mooi.

Door te kiezen voor professionele behandelingen bij Bodyspice kies je ervoor de huid aan te zetten tot verbetering op cellulair niveau. Je huid gaat er beter en gezonder uitzien en rimpels verminderen zichtbaar.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kies je bij de online boeking van je afspraak voor de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ zodat de intake erbij inbegrepen zit.

Samen met jouw persoonlijke huidcoach kom je er (zelfver)zeker(d) uit!

Je bent hier: OplossingenRimpels