Helaas blijft Bodyspice gesloten tot 10 februari Meer informatie

Rimpels, wie heeft ze niet?

Wist je dat er twee soorten rimpels bestaan?

Je hebt dynamische rimpels die alleen zichtbaar zijn tijdens mimische bewegingen van delen van het gezicht. Voorbeelden zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lachrimpels en rokerslijnen. Deze rimpels kunnen al op jonge leeftijd zichtbaar zijn.

Daarnaast zijn er statische rimpels. Deze rimpels zijn altijd zichtbaar in de huid ook al is er geen beweging in de mimiek van de persoon. Statische rimpels ontstaan door een toegenomen activiteit van een onderliggende mimische spier én door afname van collageen en elastine. Dynamische rimpels kunnen op den duur ook statische rimpels worden.
Aan de dynamische rimpels kunnen en willen we ook niet zoveel doen. Deze rimpels zorgen voor gelaatsexpressie en geven ook een persoonlijk karakter aan iemands uitstraling. Deze rimpels hoeven niet per se storend te zijn.

Sommige mensen kiezen voor Botox of fillers. Dat is een snelle, tijdelijke oplossing, waarbij echter niets aan constructieve huidverbetering gedaan wordt.

Samen zoeken we een oplossing.

Bij Bodyspice richten we ons dus vooral op de verbetering van statische rimpels. Door te starten met een kuur hannah bindweefselmassage of Metatherapie, eventueel gecombineerd met de Beauty Angel Collageen Lamp of Ultra Geluid, kunnen statische rimpels verzachten en kan de omzetting van dynamische naar statische rimpels vertraagd worden. Ook kunnen wij een super kuur voor je samenstellen waarbij diverse behandelingen en producten in 1 pakket zitten voor het ultieme resultaat.

Door te kiezen voor de behandelingen bij Bodyspice kies je ervoor de huid aan te zetten tot verbetering op cellulair niveau. Je huid gaat er beter en gezonder uitzien en rimpels verminderen zichtbaar.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de “1ste keer gezichtsbehandeling” zodat de intake erbij zit.
Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat.

Je bent hier: OplossingenRimpels
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs