Helaas lieve klanten heerst het Coronavirus nog in alle hevigheid daarom nog even een uitleg hoe wij er mee omgaan. Lees verder

Bindweefselmassage, voor iedereen die er goed wil uitzien.

De hannah Bindweefselmassage is een diepe, stevige maar toch ook ontspannende massage.

Door deze massage worden verklevingen in de huid verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor bereiken voedingsstoffen zowel van binnenuit als van buitenaf de verschillende huidlagen. De afvalstoffen worden beter afgevoerd waardoor de huid er uiteindelijk jonger uit gaat zien en rimpels minder zichtbaar worden.

De bindweefselmassage werkt voor alle huidcondities en verbeterd de huid intensief, vooral als deze in kuurverband wordt uitgevoerd. Het resultaat is duidelijk zichtbare huidverbetering. Je ziet de egalisatie, glans en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Voor ons is de bindweefselmassage de basis voor iedere huidverbetering.

Het fijne van deze massage is dat hij zomer en winter uitgevoerd kan worden en dat je er meteen stralend uitziet, maar ook dat de verbetering niet stopt na de behandeling. De huid wordt aan het werk gezet en gaat zelf beter functioneren. Je kan het vergelijken met een boemeltje als het eenmaal rijdt is het niet meer te stoppen.

De Juliette Armand behandelingen Chronos Therapy en de Aging Regulator Therapy worden ook gecombineerd met de Bindweefselmassage/Rimpel Reductie therapy

Het beste is het om de Bindweefselmassage als kuur te doen en afhankelijk van de huid is dat 1 of 2 keer per week en 8 behandelingen.

Direct een afspraak maken?

Maak een reservering

provoet-groen
beauty-award-logo-groen-2
hannah-groen
anbos-groen
juliette-armand-logo
lycon-groen-klein
hydropeptide-wit
logo_dermatude