Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering op basis van een revolutionaire bindweefselmassage om effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen mogelijk te maken! De hannah bindweefselmassage is een diepe, stevige én ontspannende massage, die wordt uitgevoerd door onze hannah Huidcoaches. Deze doeltreffende bindweefselmassage voegen wij aan iedere behandeling toe.

Een mooie massage die verklevingen in de huid verwijdert en de doorbloeding stimuleert. Hierdoor bereiken voedingsstoffen zowel van binnenuit als van buitenaf de verschillende huidlagen. Afvalstoffen worden beter afgevoerd waardoor de huid er uiteindelijk jonger uit gaat zien en rimpels minder zichtbaar worden. Dat wil je!

De bindweefselmassage werkt voor echt alle huidcondities en verbetert de huid zichtbaar en intensief, vooral als deze in kuurverband wordt uitgevoerd. Egalisatie, glans en conditie van de huid verbeteren aanzienlijk en daarom is de bindweefselmassage bij Bodyspice de basis voor iedere vorm van huidverbetering.

Het fijne van deze massage is dat hij zomer en winter uitgevoerd kan worden en dat je er meteen stralend uitziet, en zeker ook dat de verbetering niet stopt na de behandeling. De huid wordt zelf aan het werk gezet en gaat daardoor beter functioneren. Vergelijk het met een trein die op stoom is gekomen, als-ie eenmaal rijdt is hij niet meer te stoppen.

Ons advies: het beste is het om de ‘hannah bindweefselmassage’ als kuur te doen en afhankelijk van jouw huid kom je dan 1 of 2 keer per week bij ons gedurende 8 behandelingen.

Direct een afspraak maken?

Een behandeling boek je eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een afspraak

Je bent hier: BehandelingenMassagesBindweefsel­massage