Helaas blijft Bodyspice gesloten tot 10 februari Meer informatie

Een gevoelige huid, wat is het?

Veel mensen hebben last van een gevoelige huid. Een gevoelige huid kenmerkt zich door roodheid, jeuk, schilfering, zwelling en soms zelfs door kleine blaasjes of pukkeltjes.

Soms wordt een huid gevoelig door een allergische reactie op voeding of cosmetica, maar vaker wordt de gevoeligheid veroorzaakt omdat de huid uit balans is.
Deze disbalans kan ontstaan door bepaalde ingrediënten in cosmetica, extreme temperatuurschommelingen, een te lage luchtvochtigheid in je (werk)omgeving, roken, teveel UV-straling, voeding, stress, veroudering en hormonale disbalans.

Van binnenuit is een gevoelige huid te balanceren of herstellen middels een aangepast voedingspatroon, maar ook het zo min mogelijk blootstellen van de huid aan direct zonlicht en het stoppen met roken etc. kan voor verlichting zorgen.

Samen zoeken we naar een oplossing.

Bij Bodyspice bieden we naast advies voor herstel van binnenuit, ook doelgerichte producten en behandelingen die de gevoelige huid van buitenaf herstellen. Hiervoor maken we gebruik van hypoallergene cosmetica van hannah, Juliette Armand of HydroPeptide en behandelingen waarbij we Ultra Geluid, Beauty Angel Collageen en/of bindweefselmassage inzetten.
Belangrijk is het dat deze aanpak stapsgewijs wordt opgebouwd voor het optimale resultaat.
Voorafgaand aan de eerste behandeling starten onze medewerkers altijd met een intakegesprek en een huidmeting. Van daaruit kan de huidcoach een behandeling op maat maken en het juiste advies voor optimale huidverzorging geven.

Welke behandelingen bieden wij aan

Hannah, Juliette Armand en HydroPeptide hebben alle 3 hun eigen producten en behandelwijze waarmee we een gevoelige huid kunnen behandelen.
Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar thuis als ondersteuning bij moet gebruiken. Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach geeft het beste resultaat.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt kan je bij het online boeken van je afspraak altijd kiezen voor de “1ste keer gezichtsbehandeling” zodat de intake erbij zit.

  • Hannah gevoelige huid
  • Hannah roodheid
  • Hydropeptide gevoelige huid
  • Hydropeptide roodheid
  • Juliette Armand Sensi
Je bent hier: OplossingenGevoelige huid
provoet-grijs
award-grijs
hannah-grijs
anbos-grijs
juliette-grijs
lycon-grijs
hydro-grijs
dermatude-grijs