Veel mensen hebben last van een gevoelige huid. Een gevoelige huid kenmerkt zich door roodheid, jeuk, schilfering, zwelling en soms zelfs door kleine blaasjes of pukkeltjes.

Soms wordt een huid gevoelig door een allergische reactie op voeding of cosmetica, maar vaker wordt de gevoeligheid veroorzaakt omdat de huid uit balans is.

Deze disbalans kan ontstaan door bepaalde ingrediënten in cosmetica, extreme temperatuurschommelingen, een te lage luchtvochtigheid in je (werk)omgeving, roken, te veel UV-straling, verkeerde voeding, stress, natuurlijke veroudering en hormonale disbalans.

Van binnenuit kan je de gevoelige huid weer in balans brengen met een aangepast voedingspatroon en/of stoppen met roken. Van buitenaf stel je jouw huid maar beter zo min mogelijk bloot aan direct zonlicht.

Samen zoeken we naar een oplossing.

De huidcoaches van Bodyspice geven naast gerichte adviezen voor herstel van binnenuit, ook vakkundige adviezen over maatproducten en behandelingen die jouw gevoelige huid van buitenaf herstellen. Hiervoor maken we gebruik van de hypoallergene cosmetica van hannah, Juliette Armand, HydroPeptide® en Emotion Skincare, naast behandelingen waarbij we Ultra Geluid, Beauty Angel Collageen en/of bindweefselmassage inzetten.

Zeer belangrijk is het om deze aanpak stapsgewijs op te bouwen voor het meest optimale resultaat.

Voorafgaand aan de eerste behandeling starten onze medewerkers altijd met een intakegesprek en een huidmeting. Van daaruit kan de huidcoach een behandeling op maat maken. Wij komen er met jou altijd uit!

Deze behandelingen bieden wij aan

Hannah, Juliette Armand, HydroPeptide® en Emotion Skincare hebben alle 4 hun eigen producten en behandelwijzen waarmee we een gevoelige huid goed kunnen behandelen.

Tijdens de intake bepalen we welk merk en behandeling het beste bij je past en welke producten je daar als thuisverzorging bij kunt gebruiken. Deze samenwerking tussen jou en je huidcoach werpt gegarandeerd z’n vruchten af.

Als je voor het eerst bij Bodyspice komt, kies je bij jouw online booking voor de ‘1ste keer gezichtsbehandeling’ zodat de intake er automatisch bij zit.

Speciaal uitgelicht voor rode en gevoelige huiden: de Procute-behandelingen

Emotion Procute is de nieuwste lijn van Emotion. Naast de lijnen Vitamin-Plus en SOS voor de droge huid, zijn de Procute-behandelingen en producten speciaal ontwikkeld voor de reactieve huid; een huid die onrustig is en roodheid, kleine puistjes (geen acne), rosacea en rode vlekjes laat zien. Als jouw huid onrustig wordt door make-up en verzorgingsproducten, peelings, zonlicht, vervuiling, stress, agressief reinigen en gebruik van medicatie zoals antibiotica, dan is hulp zeer welkom.

Wij adviseren 4 Procute-behandelingen te doen, indien nodig aangevuld met Vitamin-Plus behandelingen; afhankelijk van jouw huidgesteldheid.

Wat doet de Procute-behandeling?

Deze behandeling houdt twee beschermende huidbarrières in stand voor behoud van een jonge en gezonde huid. Dankzij pre- en probiotica herstelt en balanceert deze comfortabele textuur de huidflora. Probiotica vult de goede bacteriën van je huidflora aan om huidbalans terug te brengen, en prebiotica voedt de bacteriën om een gezonde en beschermende film te vormen op de huid.

Thuisverzorging

Jouw huid krijgt na de salonbehandeling een extra boost door gebruik van thuisverzorgingsproducten. De thuiscollectie bestaat uit een lotion, serum, crème, en masker.

Voor wie is de behandeling?

Alle huidtypes varen er wel bij, en huiden die uit balans zijn (droog, vet, verwijde poriën, doffe teint, grijzige teint, gestreste huid, couperose, rosacea, acné, regelmatige roodheid en/of irritatie), des te meer.

Prijzen

Behandeling Prijs
Procute-behandeling 40 minuten € 70,00
Procute-behandeling 50 minuten € 80,00
Procute-behandeling 70 minuten € 110,00
Je bent hier: OplossingenGevoelige huid