Jouw huid verdient de beste zorg

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten.

Regelmatig wordt zij nageschoold, bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist herken je aan het kwaliteitslabel ‘Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®’.

Als medisch schoonheidsspecialist is Els gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing en camouflage. Ook heeft zij een signalerende functie, waardoor diverse huidproblemen al in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Zo kan uw zorgvraag, indien nodig, een adequaat vervolg krijgen bij bijvoorbeeld de eigen huisarts.

Als medisch schoonheidsspecialist staat Els geregistreerd bij:

De opleiding Medisch Schoonheidsspecialist voldoet aan strenge normen die de overheid stelt. Dit blijkt uit de accreditatie van de opleiding ‘Medisch Schoonheidsspecialist/Masterclass Dermatologie’ sinds maart 2018, door de SNRO. De opleiding is nu geregistreerd als hbo-conform geaccrediteerde opleiding. Dit kwaliteitskeurmerk is een waarborg voor het niveau en de professionaliteit van deze opleiding en garandeert onze klanten op-en-top professionele behandelingen.

Maak direct een afspraak