Bodyspice is allereerst een professionele schoonheidssalon voor huidverbetering én een pedicurepraktijk waarbij ‘sfeervol en gezellig’ de ruimtes in ons karakteristieke pand, hartje Amsterdam, mooi typeert.

Onze specialisaties:

De volgende specialisaties zijn verantwoord geregistreerd bij de Huidprofessional, voor schoonheidsverzorging, om jou een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat vinden wij belangrijk!

Wij hechten het grootste belang aan de professionele basis waaraan we dagelijks ruim aandacht besteden en daarom zijn wij verder nog geregistreerd bij:

  • De Huidprofessional
  • Provoet (registratie als pedicure++ en medisch pedicure)

Verder zijn wij gespecialiseerd in:

  • hannah Bindweefselmassage
  • hannah Rimpel Reductie Therapie
  • Fourtec
  • De donkere huid
  • Diverse peelingen
  • Beauty Angel Collageen
  • Microneedling

Andere wapenfeiten:

De opleidingen bij U-Consultancy hebben ons veel kennis over de huid gebracht en verbeteren onze samenwerking met artsen aanzienlijk waardoor deze altijd vlekkeloos verloopt. Door de gevolgde masterclass bij U-Consultancy mag Els zich als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie presenteren. Daar zijn we trots op en onze klanten profiteren er merkbaar van.

Beauty Award

In 2012 werd Bodyspice genomineerd voor de gerenommeerde vakprijs ‘Beauty Award’. Daardoor behoren wij tot de top-5- van-beste-salons van Nederland. Nu,12 jaar later, zijn klantvriendelijkheid en optimale aandacht voor individuele wensen bij Bodyspice nog steeds onze topprioriteit. In een gezellige en laagdrempelige sfeer geven onze huidcoaches optimale aandacht aan elke behandeling, van kort tot lang, van compact tot uitgebreid, van budget tot exclusief, altijd 100% aansluitend op jouw individuele wensen. Daarmee hebben wij ons duidelijk onderscheiden. Dat vinden wij belangrijk, elke dag weer.

hannah Huidcoach

Romina die sinds 2023 mede eigenaar is geworden van Bodyspice is ‘hannah huidcoach’ en daardoor specialist in huidverbetering volgens het ‘hannah-systeem’. Zij heeft verschillende opleidingen bij hannah gedaan en heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd als schoonheidsspecialiste en medische pedicure.

Els is de bedenker van de Bodyspice-visie vanuit haar passie voor ‘een goed gekruide huid’. Als ‘hannah huidcoach’, Pedicure+ en ‘medisch schoonheidsspecialist dermatologie’ gaat ze met haar expertteam voor topresultaten.

Klanten zijn bij Bodyspice altijd verzekerd van een effectieve behandeling, betrouwbaar advies en professionele begeleiding met veel aandacht.

Neem vrijblijvend contact op; je bent van harte welkom!