Als je nog niet bekend bent met de producten kan je het best eerst langs komen voor advies
Vanaf een besteding van €100,- betaalt u geen verzendkosten. Prijzen worden getoond inclusief 21% BTW.

[dt_gap height=”10″ /]
[dt_cell width=”1/3″]aanbieding

Aanbieding

In dit overzicht ziet u alle aanbiedingen van Bodyspice. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en worden voortdurend afgewisseld. Wees er dus snel bij want op = op.

Klik hier om de aanbiedingen te bekijken.[/dt_cell]

[dt_cell width=”1/3″]
hannah

hannah

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

Klik hier om de categorieën te bekijken.

[/dt_cell][dt_cell width=”1/3″]

Juliette Armand

Het Hightech merk Juliette Armand is geïntroduceerd door hannah Sirc. De producten zijn bedoelt als ondersteuning tijdens de kuurbehandelingen.
Vraag daarom voor aanschaf advies aan de huidcoaches van Bodyspice

Klik hier om de producten te bekijken.

[/dt_cell][dt_divider style=”thin” /]

[dt_cell width=”1/3″]Logo-beauty-pillow1Beauty Pillow
Onze grootmoeders wisten het al, hèt schoonheidsgeheim van menig filmdiva en beautyqueen! Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen.

Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Daarbij heeft satijn een polijstende werking. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten, wie wil dit nu niet!

Klik hier om de producten te bekijken.
[/dt_cell]
[dt_cell width=”1/3″]cadeaubonCadeaubonnen
In onze webshop kun je cadeaubonnen ter waarde van €20,- €30,- €40,- en €50,- aanschaffen. Leuk om te geven en leuk om te ontvangen.

Klik hier om de cadeaubonnen te bekijken.
[/dt_cell]
[dt_cell width=”1/3″]Blinc en Mineralogie   

Blinc is een revolutionaire waterproof mascara houdt beter, zal niet afgeven op de huid maar is enkel te verwijderen met warm water en wrijving. En er blijven geen restjes achter!
Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten.

Klik hier om producten van Mineralogie te bekijken. 

Klik hier om de Blinc producten te bekijken
[/dt_cell]