Nieuwtjes bij Bodyspice !!

Microneedling Dermapen4
Bij de Dermapen4 behandeling worden er microkanaaltjes gegenereerd welke de aanmaak van collageen stimuleren.
Door middel van dit proces plus het dieper inwerken van de producten kunnen we diverse huidproblemen aanpakken. Microneedling  gebruiken we bij:
* Fijne lijntjes
* Acné
* Littekens
* Huidverjonging
* Pigmentatie
* Vergrote poriën
* Rosacea

Wil jij weten of deze behandeling geschikt is voor jou? Vraag dan je huidspecialist Romina of Els om advies. Wil je meer lezen? Kijk dan op onze website .
Je kan ook direct een afspraak maken.

 

 

Vanispot een nieuw product van Hannah

Vanispot – twee stappenplan.🤗
Dankzij de unieke combinatie van zes verschillende zuren wordt de hyperpigmentatie in de eerste fase met de Spot on voorbereid. Het stimuleert de celvernieuwing, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Met de Spot off wordt in de tweede fase de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen effectief bestreden. Hierbij ligt de focus op het afstoten van het overmatige pigment en wordt de huid verhelderd.
Ga naar de webshop voor meer details

 

 

Voetmassage 
Kijk jij ook altijd uit naar het einde van de pedicure? Het moment dat er nog net tijd is voor een korte massage en dat je zou willen dat deze nooit zou eindigen?
Dan hebben we goed nieuws voor je. Romina en Els hebben hun kennis over voetmassages weer uitgebreid met een nieuwe training en je kan nu een voetmassage van 30 minuten maar ook van een uur boeken. Los of aansluitend aan je pedicure of gezichtsbehandeling.
Relax en maak hier je afspraak