12149_1hannah

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

Klik hier om de producten te bekijken.

The Red Linehannah Red Line

Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Tegenwoordig komen huidirritaties en allergieën steeds vaker voor, waardoor de huid haar natuurlijke schoonheid en gezonde uitstraling verliest.

Klik hier om de producten te bekijken.

hannah Clear groep withannah Clear

Huidverbetering kan heel helder zijn! Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu! Clear staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver! Door de helderheid van hannah Clear krijgt iedere huid de kans om optimaal gezond, mooi en zuiver te worden en dit vooral langdurig te blijven. Kortom: hannah Clear staat voor pure schoonheid, zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft!

Klik hier om de producten te bekijken.

hannah Bodyhannah Body

De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. hannah Body bestaat uit perfect op elkaar afgestemde, rijke producten voor een mooie en gezonde lichaamshuid!

Klik hier om de producten te bekijken.

hannah Sun Perfection groep withannah Sun Perfection

Een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon! De zonperfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV straling. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF-nummers en werpt een compleet nieuw licht op effectieve huidverbetering inclusief zonbescherming!

Klik hier om de producten te bekijken.