Privacywet

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zijn veilig en worden nóóit aan derden verkocht.

Els Kiljan Bodyspice Mei 2018

Ik respecteer de privacy van mijn gebruikers. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG wet, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over mij

De website www.bodyspice.nl wordt beheerd door Els Kiljan van Bodyspice. Bodyspice is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna WBP)

Mijn gegevens zijn:

Bodyspice
Korte Leidsedwarsstraat 7A
1017 PV Amsterdam
KvK :33265468

Ik ben bereikbaar via info@bodyspice.nl

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer jij je online aanmeldt voor de nieuwsbrief, het contactformulier invult, een product koopt, een afspraak maakt of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam;

E-mail adres;

Telefoonnummer

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Geboorte datum

 

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van een afspraakbevestiging of voor communicatie over een gemaakte afspraak of communicatie door jou aangevraagd.

Je telefoonnummer wordt gebruikt voor een sms als afspraakherinnering en voor communicatie omtrent een afspraak of communicatie door jou aangevraagd.

Adresgegevens worden gebruikt voor verzending van een aankoop en eventueel mailing  die alleen per post kan worden verstrekt.

Je geboorte datum gebruiken we om je een verjaardag attentie te bieden.

De gegevens die jij verstrekt bij aanmelding voor de nieuwsbrief wordt enkel en alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

Door de gegevens te verstrekken geef je mij toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.

Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden.

Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub A en sub B WBP

Webshop

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onzer servers en worden dan ook door Bodyspice niet opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:

Voor- en achternaam: om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon

Adres, postcode en woonplaats: Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling

Telefoonnummer: mocht ik je willen informeren over je bestelling dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch

e-mailadres: bij elke bestelling ontvang je, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per mail. Indien het een bestelling die wordt verzonden zal PostNl uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Er zijn enkele personen die toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de boekhouder, de web host van ons salon programma en de beheerders van onze online  agenda. Met deze mensen heb ik een verwerkingsovereenkomst afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.

Beveiliging Persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen middels een SSL- certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

In het kort, zowel ik als mijn providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden..

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. teruggestuurd worden .

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt in Google Analytics. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social Media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaring van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zijn met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Facebook

Instagram

YouTube

 

Uitschakelen en verwijderen.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op onze website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Bodyspice.  Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijkerwijs voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mails, word je e-mailadres verwijderd. Overige gegevens worden bewaard zolang het wettelijk verplicht is zie ook onder “Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?” op pagina 1.

Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens wettelijke verplichtingen.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaats vond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens  wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@bodyspice.nl

Wijzigen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.