Pedicure

Realiseer je je wel eens dat je hele gewicht voornamelijk op je voeten neerkomt? En wist je dat, als je zere voeten hebt, je vaak ongemerkt je houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan?

Preventief je voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe! Een professionele pedicure bij Bodyspice zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen.

Een pedicure is voor iedereen geschikt, maar een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.

Heb je diabetes of reuma dan wordt in veel gevallen de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar. Raadpleeg wel eerst je verzekeringspolis. Meer informatie over vergoedingen vind je hier.

Voetverzorging bij ouderen
Voetproblemen bij ouderen zijn vaak een gevolg van de leeftijd. De huid wordt dunner en een kleine standsafwijking van de voet zal met de jaren meer problemen kunnen geven. Ook voor het lopen op verkeerde schoenen word je met het klimmen der jaren gestraft. Zo kan een likdoorn bij een gezonde dertigjarige vervelend zijn, bij de oudere voet kan het echt een belemmering zijn om te lopen. Door pijnlijke voetaandoeningen kan de zelfstandigheid en mobiliteit ernstig in gevaar komen en kan het gevoel van welzijn afnemen. Voetproblemen bij de oudere voet moeten dus tijdig worden onderkend en behandeld, zodat lopen plezierig blijft.

Pedicure - 30 minuten

Deze pedicure is alleen geschikt als je niet te veel problemen hebt. Bijvoorbeeld 1 likdoorn en wat eelt of een ingegroeide nagel.
€ 36,50

Pedicure - 45 minuten

Heb je wat meer eelt en meerdere likdoorns dan kun je beter voor deze behandeling kiezen.
€ 53,50

Pedicure - 60 minuten

Heb je veel eelt en meerdere likdoorns of bijvoorbeeld nagels die veel verzorging nodig hebben kies dan voor 60 minuten. Je kunt ook voor 60 minuten kiezen als je de behandeling lekker wilt eindigen met een scrub en een massage of je nagels laten lakken. Als er tijd over is, kun je voor deze opties kiezen.

€ 65,00

Pedicure - 90 minuten

Ben je er al achter hoe heerlijk het is als je mooi verzorgde voeten hebt en hoe ontspannend een uitgebreide scrub en massage van je voeten en onderbenen kan zijn? Kies dan voor deze behandeling.

€ 86,50

Voetreflexmassage

Geniet van een heerlijke massage afgeleid van de voetreflextherapie. Je kan kiezen uit een anti-stress massage of een vochtafvoerende massage

€ 37,00
-30 minuten

Behalve voor onze nuttige pedicure kun je bij ons ook terecht voor een verwenpedicure voor probleemloze voeten. Deze kan bestaan uit het scrubben en masseren van de voeten en onderbenen en een Keratine masker voor een zachte huid. Ook lakken we de nagels met de prachtige kleuren van OPI.

Gel Color, de lak die meteen droog is

De prachtige kleuren van OPI komen met deze speciale lak nog beter tot hun recht. En het grootste voordeel is dat je geen uur meer hoeft te wachten tot je lak echt goed droog is. Zodra de lak is aangebracht en onder de Led lamp is gedroogd is hij ook klaar en kan je zo je schoenen in.
€ 18,50 lakken met Gel Color of Infinity lak
€ 9,00 verwijderen van gelcolor

Maak direct een afspraak

Pedicure & manicure