Romina

Els

 

Wie zijn onze medewerkers?

Mandana is pedicure en schoonheidsspecialist en masseuse. Mandana werk sinds 1 november bij Bodyspice maar heeft al ruim 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialist. Zij heeft de specialisaties acne, bindweefselmassage, elektrisch ontharen en lymfedrainage. Behalve de “nuttige” kant van het pedicure is zij ook heel goed in de esthetisch kant. Lakken, scrubben en masseren kan ze als geen ander.
Haar werktijden zijn: dinsdag van 10.00 tot 18.00u, woensdag van 10.00 tot 18.00u, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00u. 

Elham

Louise

Romina is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, de hannah Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), hannah huidcoach, Lymfedrainage en verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.
Haar werktijden zijn zondag en maandag van 10.00 tot 18.00u en woensdag en donderdag van 13.00 tot 21.00u

Els is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, hannah Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Camouflage, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), Lymfedrainage en is verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Tevens is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie
Els haar werktijden zijn: woensdag en donderdag van 10.00 tot 21.00u vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00u

 

Louise is een uitstekende pedicure en haar voetreflexmassages zijn onovertroffen. Ook is zij een zeer ervaren schoonheidsspecialist en heeft zij haar opleiding tot hannah Huidcoach afgerond.
Haar werktijden zijn maandag en donderdag van 13.00 tot 21.00u en op zaterdag van 10.00 tot 18.00u

Elham heeft 2 jaar stage bij ons gelopen en heeft de opleiding schoonheidsspecialist mooi afgerond. Door haar stage is ze al helemaal bekend met onze werkwijze en kan ze meteen aan de slag als schoonheidsspecialist. Onlangs heeft ze haar opleiding tot hannah Huidcoach afgerond en start ze op 9 november met de specialisatie Bindweefselmassage.
Huidverbetering is haar passie en haar massages zijn nu al beroemd.
Elham werkt op de vrijdag van 10.00 tot 18.00