Wie zijn onze medewerkers?

Mandana, huidcoach en pedicure

Mandana is pedicure, schoonheidsspecialist en masseuse. Mandana werk sinds 1 november bij Bodyspice maar heeft al ruim 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialist en pedicure. Zij heeft de specialisaties acne, bindweefselmassage, elektrisch ontharen en lymfedrainage. Behalve de “nuttige” kant van het pedicure is zij ook heel goed in de esthetisch kant. Lakken, scrubben en masseren kan ze als geen ander.
Haar werktijden zijn:  dinsdag van 10.00 tot 18.00, woensdag van 13.00 tot 21.00u, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00u. 

 

 

Romina, specialist in huidverbetering en pedicure+

Romina is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, de hannah Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), hannah huidcoach, Lymfedrainage en verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.
Haar werktijden zijn zondag en maandag en woensdag van 10.00 tot 18.00u  en donderdag van 13.00 tot 21.00u 

 

 

Els, specialist in huidverbetering en pedicure+

Els is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, hannah Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Camouflage, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), Lymfedrainage en is verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Tevens is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie
Els haar werktijden zijn: woensdag van 10.00 tot 21.00, donderdag van 10.00 tot 13.00 en vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00