Microdermabrasie

(Micro-)dermabrasie, betekent letterlijk het "afslijpen van de huid". Hierbij wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee, waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Je hebt onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen- uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heb je na een microdermabrasie kuur een egale, zachte en stralend gezonde huid. Perfect te combineren met de ELT lichttherapie

€ 105,00 incl. voor en nabehandeling

Dermatude - Meta Therapy

Meta Therapy van Dermatude is een diepgaande, huidverbeterende behandeling die het huidverouderingsproces aanzienlijk vertraagt en voorhoofd- en fronsrimpels, wallen, kraaienpootjes, mondrimpels etc. zichtbaar vermindert.

Tijdens Meta Therapy, ofwel Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy, worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt om het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren. Om de ultrafijne gaatjes te repareren produceert de huid namelijk collageen en elastine. Hierdoor worden rimpels van binnenuit opgevuld.

Meta Therapy van Dermatude heeft het effect van een facelift op een puur natuurlijke manier! Het resultaat na een startkuur van vier weken:

- een stevigere huid met meer elasticiteit
- vermindering van fijne lijntjes en rimpels
- fijnere poriën
- een betere doorbloeding
- optimalisering van de algehele huidconditie.

Meta Therapy is geschikt voor het gehele gelaat en eveneens voor de hals of het decolleté. Bij Bodyspice kun je Meta Therapy los toevoegen aan de huidverbeterende behandelingen van hannah en tevens in kuurverband boeken. De startkuur bestaat uit vier wekelijkse behandelingen. Je ziet al snel verbluffende huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar een behandeling per twee weken, gedurende twee maanden. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseert Bodyspice je om periodiek Meta Therapy te ondergaan om je huid optimaal te onderhouden.

vanaf €108,00 per behandeling

Huidverbetering