Juliette Armand kuurbehandelingen worden door onze Specialistes in Huidverbetering, Romina en Els, gegeven.
Juliette Armand is door hannah naar Nederland gehaald als aanvulling op de eigen productlijn om de consument meer te kunnen bieden. De Specialistes van Bodyspice hebben dan ook de trainingen voor dit mooie nieuwe merk bij hannah gevolgd zodat we weer een stap verder kunnen gaan met huidverbetering. Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen Elements en Skin Boosters. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen. Door de intensiteit ervan zijn deze bij uitstek geschikt om in kuurverband te gebruiken. Wil je meer informatie kijk dan op de site van Juliette Armand

Behandelingen Juliette Armand

Office Treatment

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd.
Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat. En, heel fijn, deze peeling mag ook in de zomer worden uitgevoerd.

€ 91,00 per behandeling van 60 minuten

SensiTherapy

Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid. Een ideale behandeling bij de gevoelige huid en bij roodheid in de huid.

€ 91,00 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om een kuur van minimaal 6 behandelingen gedurende 6 weken te nemen. Dit gaat altijd in overleg met jouw huidcoach.

Chronos Therapy
Je hebt vast wel een gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met de nieuwste doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige naald of huiddoorboring te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.
Hiertoe is een geavanceerde vierdimensionale technologie ontwikkeld op basis van vier verschillende stappen:

  • Peeling System
  • Anti-aging System
  • Hydra System
  • Anti-oxidant System

€ 116,00 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om een kuur van 10 behandelingen te nemen. 2 per week gedurende 5 weken. Dit gaat altijd in overleg met jouw huidcoach

Apocalypsis Therapy huidverjonging
Het is tijd om kennis te maken met Phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke medium deep peel kunnen dezelflde resutaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij een snelle celvernieuwing wordt gestimuleerd. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van zoetwatersponsen Spongilla Lacustris, Spongilla Fragilis en Ephydatia Fluviatilis.Deze combinatie versterkt de effectiviteit van de behandeling bij onder andere rimpels, huidverkleuringen en littekens.

Deze behandeling mag maximaal 3 maal herhaald wordt met een tussenpauze van 1 maand. Een week na de behandeling kom je terug voor een herstel behandeling. Belangrijk is het om na de behandeling een rustig weekje in te plannen. Er mag niet gesport worden en de zon dient vermeden te worden.
€ 200,00 incl. herstelbehandeling

Apocalypsis Therapie Acne
De Phytopeeling kan ook worden ingezet bij acne. Door een andere manier van toepassen wordt dan de talgafscheiding en het glimmen van de huid gereguleerd.

€ 111,00 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om een kuur van 10 behandelingen te nemen. 2 per week gedurende 5 weken. Dit gaat altijd in overleg met jouw huidcoach

Mandelic Acid Therapy

Het is de mildste peeling uit het assortiment van Juliette Armand en toepasbaar in elk seizoen. Dus eindelijk kunnen we ook in de zomer doorgaan met huidverbetering in de vorm van een peeling.

De peeling is geschikt voor alle huidtypes dus ook voor de donkere huid.

Het is een peeling op basis van amandelzuur die het afschilferproces normaliseert, waardoor acne, pigmentstoornissen, grove poriën, rosacea en fijne lijntjes behandeld kunnen worden.

Wij combineren hem graag met de Bindweefselmassage voor het ultieme resultaat.
€ 111,00 incl. bindweefselmassage

Aging Regulator Therapy

Deze behandeling is bedoelt om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. De BHA peeling doet de fijne lijntjes verminderen, het Sirtuin Hyaluronique serum zorgt ervoor dat de huid frisser wordt  en ontdaan van vrije radicalen en verstopping van de poriën. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Ook deze behandeling wordt gecombineerd met de hannah bindweefselmassage.
€ 91,00 incl. bindweefselmassage

Huidverbetering