Behandelingen met hannah

De behandelingen met de hannah producten zijn altijd individueel bepaald. Dus eigenlijk is het niet belangrijk welke behandeling je uitkiest maar hoeveel tijd je wilt hebben. Vertel ons welk resultaat je wilt hebben en wij vertellen jou hoe we dat kunnen bereiken.

Gezichtsbehandelingen
hannah Bindweefselmassage/Rimpelreductie therapie € 91,00
60   minuten - €   91,00 
75    minuten -€ 105,50
90   minuten - € 120,50 
105 minuten - € 135,50
120 minuten - € 151,00 

 

      • Acne

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne. Zo af en toe een puistje is dan weliswaar ontsierend, maar niet problematisch. Vervelender is het als de acne grote delen van het gezicht bedekt of als deze na de pubertijd niet verdwijnt. Ook kan acne zomaar na je 30ste de kop op steken. Het is niet bewezen dat acne wordt veroorzaakt door het eten van bepaald voedsel maar er is wel duidelijk een connectie. De aandoening vindt zijn oorsprong in talgklieren die overmatig produceren waardoor poriën verstopt raken. Deze talgklieren worden door hormonen aangestuurd, voeding heeft wel degelijk een effect op hormonen. Probeer eens een tijdje alle snelle suikers en zuivel te schrappen en vaak zie je al een verbetering. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

Heb jij veel last van puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat de acne een ernstig huidprobleem wordt en lelijke littekens veroorzaakt. De huidcoaches van Bodyspice behandelen de acne doeltreffend en adviseren je hoe je jouw huid zelf thuis kunt verzorgen. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten die gepaard gaan met behandeling van acne. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Check dit bij je zorgverzekeraar!

hannah Acne/diepte reiniging

Met deze behandeling wordt de huid goed schoongemaakt en gevoed.

Ben je jonger dan 20 jaar en heb je last van acne? Dan krijg je 5 % korting op je behandeling en 15% korting op de geadviseerde producten.

Wil je gebruik maken van de korting neem dan je ID mee, zonder ID kunnen wij je geen korting geven.

      • Huidverjonging

De tijd stoppen is onmogelijk. Toch is het haalbaar om het huidverouderingsproces te vertragen, zodat je op een gezonde en stralende manier ouder wordt. Bij Bodyspice helpen we je daarmee, op natuurlijke wijze: zonder het gebruik van fillers, botox of plastische chirurgie. De basis voor huidverjonging vormt een goede dagelijkse thuisverzorging van de huid en regelmatig onderhoud in onze salon. Daar werken we met geavanceerde producten, massages en apparatuur. Hiermee maken we je huid gezonder en egaler. Rimpels en vlekjes verdwijnen of vervagen. Onze technieken stimuleren het regenerende vermogen van de huid. De huid vult zichzelf als het ware weer op; de structuur wordt fijner en steviger. Lichaamsvreemde stoffen komen hierbij niet te pas!

Behandelingen:

hannah RimpelReductieTherapie

Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Hierdoor is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna geen voedingsstoffen kunnen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Door bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en dat optimaliseert de huidconditie. Met RimpelReductieTherapie wordt deze behandeling nog verfijnder uitgevoerd, zodat de massage optimaal werkt in het geval van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar!
Alleen bij de Specialist in Huidverbetering

hannah Experience voor huidverbetering

Een prachtige behandeling om kennis te maken met de visie van hannah. De behandeling begint met een meting zodat we exact weten wat de huid nodig heeft. Vervolgens reinigen we de huid, geven we een enzymatische peeling, cell active, heerlijke warme doekjes en dan de beroemde bindweefsel massage.

Alleen bij de Specialist in Huidverbetering 120 minuten

hannah en Ultrageluid

Ultrageluid gebruiken we om de cellen in beweging te brengen. Cellen zijn altijd in beweging maar die beweging wordt trager als we ouder worden, na ziekte, door roken, teveel zon en bij stoornissen van de huid, denk hierbij aan littekens en acne. Het bewegen van de cellen is van belang voor de uitwisseling van voedingstoffen en afvalstoffen. Ultrageluid kan o.a. worden ingezet voor huidverjonging maar ook bij behandelingen voor rosacea, acne of een onrustige huid.

Complete behandeling van 60 minuten.
25 minuten i.c.m. een andere behandeling
Als afsluiting bij een acne behandeling

Huidverbetering