Wij hebben klanten die al 20 jaar bij ons over de vloer komen. Enkele ervaringen van onze klanten:

“Goed gedaan Immie, je bent een geweldige aanwinst voor Bodyspice!”
Groet,
Maaike

“Hoi romina, Mijn voeten voelen weer als nieuw! Het was weer heerlijk dus. Ook met de gezichtsproducten ben ik erg blij; ik voelde vanmorgen meteen verbetering na eerste gebruik gisteravond:-)”
– Vriendelijke groet, Sanne

“Beste Ranangela,
Ik vind je ’n fantastisch goede pedicure. Het is altijd aangenaam,
– Groet, Truke

“Van een grauwe look naar een super gezonde frisse uitstraling na een intensieve peeling in combinatie met de rode lamp. Heerlijk!”
– groet Marjon

“Ik vind Bodyspice een topsalon om een aantal redenen… waar zal ik beginnen? De heerlijke, kundige behandeling elke keer weer; de persoonlijke benadering; de vakkundige adviezen; het meedenken bij ‘problemen’; de klantvriendelijkheid; de kleinschaligheid (lees gemoedelijkheid) en niet te vergeten: 7 dagen per week open!!”
– Karin

“Ik kom al jaren bij Bodyspice, iedere keer word je weer helemaal in de watten gelegd… en kom je weer opgeladen en stralend thuis”
– Loes

“Jullie zijn een ontzettend leuk en gezellig team die weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb altijd het gevoel dat mijn gezicht (en de rest) bij jullie in zeer goede handen is. Ik kijk altijd uit naar een behandeling en geniet daar dan ook altijd ten volle van. Ik vind ook dat mijn huid sinds ik door Bodyspice word behandeld erg vooruit is gegaan, zowel in stevigheid als in zuiverheid. Ik ben dus een zeer tevreden klant.”
– Marianne

“Lieve Els, dankzij jou hoefde ik al die jaren dat je mij behandelt hebt geen operatie aan ingegroeide nagels meer te ondergaan.”
– Groet, Maja