We gaan van feest naar feest! Whats new Lees verder

Wat is het?

‘PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie’ is de nieuwste behandeltrend voor een onmiddellijke huidboost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur. Zo blijft jouw huid vol en mooi. De PRX-T33 behandeling is ideaal voor het gezicht, de hals en het decolleté. De PRX-T33 is nadrukkelijk geen peeling want deze innovatieve huidstimulator richt zich juist op de dermis zonder het huidoppervlak te beschadigen. Hierdoor zijn de behandelingen geschikt voor alle huidtypes, het gehele jaar door. Zonder pijn en hersteltijd!

Hoe werkt het?

De PRX-T33 is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties.
Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (33% TCA) en waterstofperoxide (H2O2 versnelt genezingsprocessen en beschermt het immuunsysteem) en Kojiczuur (ter voorkoming van pigmentstoornissen) werkt samen; op een zeer exact bepaald PH-niveau om het natuurlijke, diep regeneratieve huidproces te versterken en cellen te vernieuwen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels; dit noemen we bio-revitalisatie. Hierbij worden de natuurlijke functies van de huid actief gestimuleerd. De PRX-T33 verbetert daarmee jouw algehele huidgezondheid zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden. De PRX-T33 is een CE-gemarkeerde medische methode, op basis van meer dan 10 jaar klinisch onderzoek, en meer dan een miljoen uitgevoerde behandelingen. Velen gingen jou dus voor.

Hoe pakken wij het aan

Op een veilige en duurzame manier verbeteren wij de algehele conditie van de huid en zorgen we ervoor dat jouw huid vol en mooi blijft. Tijdens een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!) focussen we op glans, vitaliteit, stevigheid, diepe hydratatie én egaliseren we jouw huidtint.

Hét resultaat

De PRX-T33 laat onmiddellijk duidelijke resultaten zien zonder enige ‘downtime’ of bijwerkingen. Na slechts één behandeling straalt jouw huid weer en ziet die er steviger, gladder, voller en stralender uit. Dit kan je verwachten:

  • Geen beschadiging van de opperhuid
  • Stimulerend herstel van de huidmatrix
  • Verhoogde waterreserves in de dermis
  • Verbeterde huidkwaliteit
  • Gezichtslijntjes vervagen
  • Een mooie, natuurlijke glow
  • Direct liftend effect
  • Vernauwing/verkleining van de huidporiën
  • Geëgaliseerde huidskleur/afzwakking van pigmentvlekken
  • Ontstekingsremmend effect

Jouw investering in een gezonde en volle huid

Voor een langdurig anti-age-effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen. Een behandeling van 30 minuten kost € 125,–

Direct een afspraak maken?

Een behandeling boek je eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een reservering

Je bent hier: BehandelingenHuidverbeteringPRX-T33