Massage

Een massage is een uitstekende manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Een massage heeft een weldadige en verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Een massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Door je lijf te laten masseren verbetert de hormoonhuishouding en de bloeddruk.

 • Sothys Cérémonie d’Oriënt met aromatische kruidenstempel

  Sothys Cérémonie d’Oriënt met aromatische kruidenstempel

  Een luxe, ontspannende lichaamsmassage met aromatische kruidenstempels. Die zijn ondergedompeld in een mengsel van zachte Granité boter, Marula massageolie en een cocktail van kruiden. Ze worden verwarmd volgens een Aziatisch ritueel. Om thuis verder te genieten verkoopt Bodyspice verschillende Sothys verwenproducten met dezelfde geur als tijdens de massage: een heerlijke amberachtige melange van kaneel met gember.

  € 75,00 voor 60 minuten

 • Sabaaydi massage

  Sabaaydi massage

  De Sabaaydi massage bestaat uit drukpuntmassage met kruidenstempels en manuele massage met warme olie. De stempels bevatten een Thaise kruidenmix met o.a. borneol, kamfer, citroengras, tumeric en kaffir limoen. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect en door de warmte ontspant het lichaam in z’n geheel. De ultieme ontspanning voor body en mind!

  Tijdens deze massage komen zowel de rug, voeten, onderbenen en het hoofd aan bod.
  € 75,00 voor 60 minuten

 • Klassieke lichaamsmassage

  Klassieke lichaamsmassage

  Een massage die zich richt op de knelpunten in de rug, schouder en nek en tevens de rest van het lichaam onder handen neemt.

  € 36,50 voor 30 minuten en € 70,00 voor 60 minuten

 

Lichaamsbehandelingen

 • Diepte reiniging rug

  Dieptereiniging rug

   

  De rug kan je zelf niet goed zien en reinigen daarom willen wij dat graag voor je doen.
  We starten met het reinigen van de rug met de Shower Treatment vervolgens gebruiken we de Scrub+ voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de doorbloeding zodat je rug er weer fris uit ziet en daarna verwijderen we de onzuiverheden en sluiten af met een algenpakking of het Active mask en een korte massage met de Body Oil.

  € 67,50

 • Intensive Back Treatment

  Intensive Back Treatment

  We starten  met een reiniging met de Shower Treatment, dan de Scrub+ voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden en tot slot een stevige Bindweefselmassage met de Body Oil. Bij deze behandeling nemen we ook de billen mee.

  € 75,00

www.speerfotografie.nl

Maak direct een afspraak