Massage

Een massage is een uitstekende manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Een massage heeft een weldadige en verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Een massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Door je lijf te laten masseren verbetert de hormoonhuishouding en de bloeddruk.

 • Hot Stone Massage

  Hot Stone Massage

  De ontspannende Hot Stone massage is een unieke ervaring. Een complete massage uitgevoerd met speciaal verwarmde stenen voor een optimale, heilzame werking en ontspanning.

  € 43,50 voor 30 minuten / € 75,00 voor 60 minuten

 • Sothys Cérémonie d’Oriënt met aromatische kruidenstempel

  Sothys Cérémonie d’Oriënt met aromatische kruidenstempel

  Een luxe, ontspannende lichaamsmassage met aromatische kruidenstempels. Die zijn ondergedompeld in een mengsel van zachte Granité boter, Marula massageolie en een cocktail van kruiden. Ze worden verwarmd volgens een Aziatisch ritueel. Om thuis verder te genieten verkoopt Bodyspice verschillende Sothys verwenproducten met dezelfde geur als tijdens de massage: een heerlijke amberachtige melange van kaneel met gember.

  € 75,00 voor 60 minuten

 • Sabaaydi massage

  Sabaaydi massage

  De Sabaaydi massage bestaat uit drukpuntmassage met kruidenstempels en manuele massage met warme olie. De stempels bevatten een Thaise kruidenmix met o.a. borneol, kamfer, citroengras, tumeric en kaffir limoen. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect en door de warmte ontspant het lichaam in z’n geheel. De ultieme ontspanning voor body en mind!

  Tijdens deze massage komen zowel de rug, voeten, onderbenen en het hoofd aan bod.
  € 75,00 voor 60 minuten

 • Hanakasumi massage voor de warme dagen

  Hanakasumi massage voor de warme dagen

  Geïnspireerd op Japanse lichaamsrituelen. Deze voedende massage van Sothys bestaat uit 5 fasen, waaronder een peeling met zachte doekjes: gommage fleur de Cerisier met kersenbloesem en rijstpoeder

  € 86,00 voor 75 minuten

 • Sothys Gommages & Modelages

  DE NIEUWSTE SOTHYS MASSAGES: GOMMAGES & MODELAGES

  Wat dacht je van een massage met een peeling? Bij de Gommages & modelages van Sothys kun je zelf kiezen in welke geurencombi je wilt worden ondergedompeld! Kies uit citroen en petitgrain, oranjebloesem en cederhoud of vanille en sandelhout. Voor thuis zijn er elixers, ofwel voedende oliën, in dezelfde heerlijke geuren verkrijgbaar.

  € 75,00 voor 60 minuten

 • Klassieke lichaamsmassage

  Klassieke lichaamsmassage

  Een massage die zich richt op de knelpunten in de rug, schouder en nek en tevens de rest van het lichaam onder handen neemt.

  € 36,50 voor 30 minuten en € 70,00 voor 60 minuten

www.speerfotografie.nl

Maak direct een afspraak