Door je huid goed te laten verzorgen en er thuis op de juiste manier aandacht aan te geven krijg je een mooie en gezonde huid met een goede uitstraling.

Onze Specialistes in de Huidverbetering hebben langer ervaring en meer opleidingen gevolgd dan onze huidcoaches. Daarom verschilt het tarief van de huidcoach met dat van de Specialist in de Huidverbetering. In ons online afspraken systeem zie je duidelijk welke behandeling je bij wie kan boeken. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een uitgebreide intake wordt de huid nauwkeurig bekeken en maakt jouw huidcoach een gedegen huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer.
 Aan de hand hiervan wordt er een effectief behandelplan gemaakt voor in de salon met adviezen en tips voor thuis. Met huidverbetering behandelen we eigenlijk alles waar jij je aan stoort. Dat kan een droge trekkerige huid zijn, rimpels, pigmentvlekjes, acne, roodheid, rosacea, steelwratjes, en nog veel meer…

Juliette Armand kuurbehandelingen worden door onze Specialistes in Huidverbetering, Romina en Els, gegeven.
Juliette Armand is door hannah naar Nederland gehaald als aanvulling op de eigen productlijn om de consument meer te kunnen bieden. De Specialistes in Huidverbetering van Bodyspice hebben dan ook de trainingen voor dit mooie nieuwe merk bij hannah gevolgd zodat we weer een stap verder kunnen gaan met huidverbetering
Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen Elements en Skin Boosters.
De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen. Door de intensiteit ervan zijn deze bij uitstek geschikt om in kuurverband te gebruiken. Wil je meer informatie kijk dan op de site van Juliette Armand

 

 • Behandelingen Juliette Armand

   

 • Office Treatment

  Office Treatment

  In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd.
  Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.

  € 60,00 per behandeling van 40 minuten

 • SensiTherapy

  SensiTherapy

  Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.
  Een ideale behandeling bij de gevoelige huid en bij roodheid in de huid.

  € 90,50 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om een kuur van minimaal 6 behandelingen gedurende 6 weken te nemen. Dit gaat altijd in overleg met jouw huidcoach.

 • Chronos Therapy

  Chronos Therapy
  Je hebt vast wel een gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met de nieuwste doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige naald of huiddoorboring te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.
  Hiertoe is een geavanceerde vierdimensionale technologie ontwikkeld op basis van vier verschillende stappen:

  • Peeling System – Antiaging System
  • Hydra System – Antioxidant System

  € 115,00 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om een kuur van 10 behandelingen te nemen. 2 per week gedurende 5 weken. Dit gaat altijd in overleg met jouw huidcoach

 • Apocalypsis Therapy huidverjonging

  Apocalypsis Therapy huidverjonging
  Het is tijd om kennis te maken met Phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke medium deep peel kunnen dezelflde resutaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij een snelle celvernieuwing wordt gestimuleerd. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van zoetwatersponsen Spongilla Lacustris, Spongilla Fragilis en Ephydatia Fluviatilis.Deze combinatie versterkt de effectiviteit van de behandeling bij onder andere rimpels, huidverkleuringen en littekens.

  Deze behandeling mag maximaal 3 maal herhaald wordt met een tussenpauze van 1 maand. Een week na de behandeling kom je terug voor een herstel behandeling. Belangrijk is het om na de behandeling een rustig weekje in te plannen. Er mag niet gesport worden en de zon dient vermeden te worden.
  € 195,00 incl. herstelbehandeling

 • Apocalypsis Therapie Acne

  Apocalypsis Therapie Acne
  De Phytopeeling kan ook worden ingezet bij acne. Door een andere manier van toepassen wordt dan de talgafscheiding en het glimmen van de huid gereguleerd.

  € 110,00 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om een kuur van 10 behandelingen te nemen. 2 per week gedurende 5 weken. Dit gaat altijd in overleg met jouw huidcoach

 • Mandelic Acid therapy

  Mandelic Acid Therapy

  Het is de mildste peeling uit het assortiment van Juliette Armand en toepasbaar in elk seizoen. Dus eindelijk kunnen we ook in de zomer doorgaan met huidverbetering in de vorm van een peeling.

  De peeling is geschikt voor alle huidtypes dus ook voor de donkere huid.

  Het is een peeling op basis van amandelzuur die het afschilferproces normaliseert, waardoor acne, pigmentstoornissen,, grove poriën, rosacea en fijne lijntjes behandeld kunnen worden.

  Wij combineren hem graag met de Bindweefselmassage voor het ultieme resultaat.
  € 110,00 incl. bindweefselmassage

Huidverbetering met hannah
De behandelingen  met de hannah producten zijn altijd individueel bepaald. Dus eigenlijk is het niet belangrijk welke behandeling je uitkiest maar hoeveel tijd je wilt hebben. Samen bespreken we dan wat je wilt en wat je huid nodig heeft en passen de behandeling daarop aan

Gezichtsbehandelingen

60 minuten – € 90,50  bij de Specialist in Huidverbetering
60 minuten – € 75,00   bij de Huidcoach 
75 minuten – € 105,00  bij de Specialist in Huidverbetering
75 minuten – € 86,00  bij de Huidcoach

90 minuten – € 120,00 bij de Specialist in Huidverbetering
90 minuten – € 100,00 bij de Huidcoach
105 minuten – € 135,00 bij de Specialist in Huidverbetering
105 minuten – € 115,00 bij de Huidcoach
120 minuten – € 150,00 bij de Specialist in Huidverbetering
120 minuten – € 130,00 bij de Huidcoach

   • Acne

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne. Zo af en toe een puistje is dan weliswaar ontsierend, maar niet problematisch. Vervelender is het als de acne grote delen van het gezicht bedekt of als deze na de pubertijd niet verdwijnt. Ook kan acne zomaar na je 30ste de kop op steken. Het is niet bewezen dat acne wordt veroorzaakt door het eten van bepaald voedsel maar er is wel duidelijk een connectie. De aandoening vindt zijn oorsprong in talgklieren die overmatig produceren waardoor poriën verstopt raken. Deze talgklieren worden door hormonen aangestuurd, voeding heeft wel degelijk een effect op hormonen. Probeer is een tijdje alle suikers te schrappen en vaak zie je al een verbetering. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

Heb jij veel last van puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat de acne een ernstig huidprobleem wordt en lelijke littekens veroorzaakt. De huidcoaches van Bodyspice behandelen de acne doeltreffend en adviseren je hoe je jouw huid zelf thuis kunt verzorgen. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten die gepaard gaan met behandeling van acne. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Check dit bij je zorgverzekeraar!

 

 • hannah Acne/diepte reiniging

  hannah Acne/diepte reiniging

  Met deze behandeling wordt de huid goed schoongemaakt en gevoed.

  Ben je jonger dan 20 jaar en heb je last van acne? Dan krijg je 20% korting op je behandeling en 5% korting op de geadviseerde producten.

  Wil je gebruik maken van de korting neem dan je ID mee, zonder ID kunnen wij je geen korting geven.

 

   • Huidverjonging

De tijd stoppen is onmogelijk. Toch is het haalbaar om het huidverouderingsproces te vertragen, zodat je op een gezonde en stralende manier ouder wordt. Bij Bodyspice helpen we je daarmee, op natuurlijke wijze: zonder het gebruik van fillers, botox of plastische chirurgie. De basis voor huidverjonging vormt een goede dagelijkse thuisverzorging van de huid en regelmatig onderhoud in onze salon. Daar werken we met geavanceerde producten, massages en apparatuur. Hiermee maken we je huid gezonder en egaler. Rimpels en vlekjes verdwijnen of vervagen. Onze technieken stimuleren het regenerende vermogen van de huid. De huid vult zichzelf als het ware weer op; de structuur wordt fijner en steviger. Lichaamsvreemde stoffen komen hierbij niet te pas!

Behandelingen:

 • hannah RimpelReductieTherapie

  hannah RimpelReductieTherapie

  Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Hierdoor is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna geen voedingsstoffen kunnen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Door bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en dat optimaliseert de huidconditie. Met RimpelReductieTherapie wordt deze behandeling nog verfijnder uitgevoerd, zodat de massage optimaal werkt in het geval van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar!
  Alleen bij de Specialist in Huidverbetering

 • hannah Experience voor huidverbetering

  hannah Experience voor huidverbetering

  Een prachtige behandeling om kennis te maken met de visie van hannah. De behandeling begint met een meting zodat we exact weten wat de huid nodig heeft. Vervolgens reinigen we de huid, geven we een enzymatische peeling, cell active, heerlijke warme doekjes en dan de beroemde bindweefsel massage.

  Alleen bij de Specialist in Huidverbetering 120 minuten

 • hannah en Ultrageluid

  hannah en Ultrageluid

  Ultrageluid gebruiken we om de cellen in beweging te brengen. Cellen zijn altijd in 
beweging maar die beweging wordt trager als we ouder worden, na ziekte, door 
roken, teveel zon en bij stoornissen van de huid, denk hierbij aan littekens en acne. Het bewegen van de cellen is van belang voor de uitwisseling van voedingstoffen en afvalstoffen. Ultrageluid kan o.a. worden ingezet voor huidverjonging maar ook bij behandelingen voor rosacea, acne of een onrustige huid.

  Complete behandeling van 60 minuten.
  25 minuten i.c.m. een andere behandeling
  Als afsluiting bij een acne behandeling

 • Microdermabrasie

  Microdermabrasie

  (Micro-)dermabrasie, d.i. letterlijk het “afslijpen van de huid”. Hierbij wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee, waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Je hebt onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen- uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heb je na een microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid. Perfect te combineren met de ELT lichttherapie

  75 minuten incl. voor en nabehandeling bij de Specialist in Huidverbetering

 • Lichttherapie voor huidverbetering

  de Beauty Angel EnergizingLightTherapie voor huidverbetering

  Het licht uit de ELT prikkelen de mestcellen en de fibroblasten tot aanmaak van meer collageen, elastine, hyaluronzuur en heparine. Deze groep zorgt voor opvulling en stevigheid van de huid. Ook verbetert de vochthuishouding en herstellen wondjes van de huid sneller. Door een verbeterde bloedcirculatie krijgt de huid een goede conditie en een mooie kleur. Een absolute aanvulling op je behandeling maar ook zeer geschikt om in kuurverband als huidverbetering in te zetten. Ook zeer geschikt voor mensen met een cosmetica allergie die toch hun huid willen ondersteunen.
  € 40,00

 • Dermatude – Meta Therapy

  Dermatude – Meta Therapy
  Meta Therapy van Dermatude is een diepgaande, huidverbeterende behandeling die het huidverouderingsproces aanzienlijk vertraagt en voorhoofd- en fronsrimpels, wallen, kraaienpootjes, mondrimpels etc. zichtbaar vermindert.

  Tijdens Meta Therapy, ofwel Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy, worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt om het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren. Om de ultrafijne gaatjes te repareren produceert de huid namelijk collageen en elastine. Hierdoor worden rimpels van binnenuit opgevuld.

  Meta Therapy van Dermatude heeft het effect van een facelift op een puur natuurlijke manier! Het resultaat na een startkuur van vier weken:

  – een stevigere huid met meer elasticiteit
  – vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  – fijnere poriën
  – een betere doorbloeding
  – optimalisering van de algehele huidconditie.

  Meta Therapy is geschikt voor het gehele gelaat en eveneens voor de hals of het decolleté. Bij Bodyspice kun je Meta Therapy los toevoegen aan de huidverbeterende behandelingen van hannah en tevens in kuurverband boeken. De startkuur bestaat uit vier wekelijkse behandelingen. Je ziet al snel verbluffende huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar een behandeling per twee weken, gedurende twee maanden. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseert Bodyspice je om periodiek Meta Therapy te ondergaan om je huid optimaal te onderhouden.

  vanaf €108,00 per behandeling bij de Specialist in Huidverbetering

   

 • Sothys collagéne hyaluronique

  Sothys collagéne hyaluronique

  Wat is de werkelijke leeftijd van jouw huid? Collagéne Hyaluronique is een professionele behandeling die huidveroudering tegen gaat en de oudere huid gladder en frisser laat stralen d.m.v. producten en intensieve massages. De Collagéne Hyaluronique behandeling in vijf sleutelfasen:

  – Fase 1: exfoliëren/stimuleren
  – Fase 2: gladmaken/opvullen
  – Fase 3: herstructureren van de huid
  – Fase 4: volume geven
  – Fase 5: liften
  – Eindfase: het serum en crème aangepast aan je huidtype
  – Onzuiverheden verwijderen
  – Epileren

  Inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren 105 minuten
  Zonder onzuiverheden verwijderen en epileren 75 minuten

 • Hydra3Ha

  Hydra3Ha

  Een cosmeceutische behandeling op basis van gen technologie voor een langdurige en intensieve werking op de vochtbalans van de huid. De barrièrefunctie van de huid wordt versterkt en het vocht wordt in de bovenste lagen van de huid vastgehouden. Je huid is optimaal gehydrateerd en ziet er egaler, gladder en jaren jonger uit!

  Inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren 105 minuten
  Zonder onzuiverheden verwijderen en epileren  75 minuten

 • Eleuterococcus, de gift van Ginseng

  Eleuterococcus, de gift van Ginseng

  Siberisch Ginseng (eleuterococcus) staat bekend als krachtige energiegever en bron van jeugdigheid.
  Sothys verwerkte de natuurlijke gift van deze wonderplant in de nieuwe Eleuterococcus insituutbehandeling. Deze 100% manuele behandeling (inclusief een grondige reiniging) is een echte booster!
  Geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, voor vrouwen én mannen. Ideaal als losse behandeling of als voorbereiding op een kuur met de Sothys Collagene Hyaluronique of de Hydradvance om de huid weer energiek en stralend te maken.

  Inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren 105 minuten
  Zonder onzuiverheden verwijderen en epileren 75 minuten

Natuurlijk wordt deze intensieve behandeling ondersteund met producten voor thuisverzorging. Laat je adviseren door de Specialisten van Bodyspice