Nieuwe producten, nieuwe behandeling lees meer… New products, new treatments


Dermatude biedt met ‘Meta Therapy ‘een diepgaande, huidverbeterende behandeling die het huidverouderingsproces verbluffend aanzienlijk vertraagt en voorhoofd- en fronsrimpels, wallen, kraaienpootjes, mondrimpels etc. zichtbaar vermindert.

Tijdens Meta Therapy (Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy) worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt om het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren. In reactie op de ultrafijne gaatjes die zijn ontstaan, gaat onze huid collageen en elastine produceren zodat rimpels van binnenuit worden opgevuld.

Meta Therapy van Dermatude is een facelift op een puur natuurlijke manier! Na een startkuur van vier weken word je blij van:

  • jouw stevigere huid met meer elasticiteit
  • vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • fijnere poriën
  • een betere doorbloeding
  • optimalisering van jouw algehele huidconditie

Meta Therapy is geschikt voor gezicht, hals en decolleté. Deze Meta Therapy boek je als kuur of voeg je als losse behandeling toe aan de huidverbeterende behandelingen van hannah of de hydropeptide-behandelingen. De startkuur bestaat uit vier wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar één behandeling per twee weken, gedurende twee maanden. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om periodiek Meta Therapy te boeken om je huid optimaal te onderhouden en zo lang mogelijk van jouw investering te genieten.

Prijs: vanaf € 126,50 per behandeling

Direct een afspraak maken?

Een behandeling boek je eenvoudig via het online afspraaksysteem

Maak een reservering

Je bent hier: BehandelingenHuidverbeteringDermatude – Meta Therapy