Helaas lieve klanten heerst het Coronavirus nog in alle hevigheid daarom nog even een uitleg hoe wij er mee omgaan. Lees verder

dermatude-header

Je bent hier: Behandelingen » Huidverbetering » Dermatude – Meta Therapy


Meta Therapy van Dermatude is een diepgaande, huidverbeterende behandeling die het huidverouderingsproces aanzienlijk vertraagt en voorhoofd- en fronsrimpels, wallen, kraaienpootjes, mondrimpels etc. zichtbaar vermindert.

Tijdens Meta Therapy, ofwel Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy, worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt om het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren. Om de ultrafijne gaatjes te repareren produceert de huid namelijk collageen en elastine. Hierdoor worden rimpels van binnenuit opgevuld.

Meta Therapy van Dermatude heeft het effect van een facelift op een puur natuurlijke manier! Het resultaat na een startkuur van vier weken:

  • een stevigere huid met meer elasticiteit
  • vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • fijnere poriën
  • een betere doorbloeding
  • optimalisering van de algehele huidconditie.

Meta Therapy is geschikt voor het gehele gelaat en eveneens voor de hals of het decolleté. Bij Bodyspice kun je Meta Therapy los toevoegen aan de huidverbeterende behandelingen van hannah en tevens in kuurverband boeken. De startkuur bestaat uit vier wekelijkse behandelingen. Je ziet al snel verbluffende huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar een behandeling per twee weken, gedurende twee maanden. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseert Bodyspice je om periodiek Meta Therapy te ondergaan om je huid optimaal te onderhouden.

Prijs: vanaf €110,00 per behandeling

Direct een afspraak maken?

Maak een reservering

provoet-groen
beauty-award-logo-groen-2
hannah-groen
anbos-groen
juliette-armand-logo
lycon-groen-klein
hydropeptide-wit
logo_dermatude