Schoonheidssalon in het hartje van Amsterdam

pui bodyspiceAl sinds 1997 biedt Bodyspice professionele behandelingen met bewezen resultaten. Ons hooggekwalificeerde team werkt met de modernste apparatuur en is bedreven in de meest uiteenlopende technieken, van RimpelReductieTherapie tot de aanpak van acne en van bindweefselmassage tot elektrisch ontharen.

Onze specialisaties:

Wij staan geregistreerd bij de Anbos met de volgende specialisaties:
Acne, Lymfedrainage, Elektrisch ontharen en Camouflage techniek.
Bij Provoet staan we geregistreerd voor Medisch pedicure en pedicure++
Verder zijn wij gespecialiseerd in hannah Bindweefselmassage, hannah Rimpel Reductie Therapie, Meta Therapy van Dermatude(needling), de donkere huid, Microdermabrasie, Lichttherapy

De opleidingen bij U-Consultancy hebben ons veel kennis over de huid bijgebracht en verbetert de samenwerking met artsen. Door de masterclass bij U-Consultancy af te sluiten mag Els zich Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie noemen.

De volgende merken vind je bij Bodyspice: hannah, Juliette Arman,  Sothys, Caption en de prachtige make-up van Mineralogie.

In 2012 werd Bodyspice genomineerd voor de gerenommeerde vakprijs ‘Beauty Award’, en behoort daarmee tot de top 5 van beste salons van Nederland. Klantvriendelijkheid staat bij Bodyspice voorop en iedere behandeling staat in het teken van optimale aandacht, aangepast aan individuele wensen.

hannah huidcoaches
De schoonheidsspecialistes van Bodyspice zijn tevens allen gecertificeerd hannah Huidcoach. Klanten zijn daarmee zowel verzekerd van een effectieve behandeling als ook van goed advies en professionele begeleiding.

Maak direct een afspraak