Ranangela

Els

romina

Team Bodyspice

Wie zijn onze medewerkers?

Ranangela is pedicure en medisch pedicure. Dat wil zeggen dat ze je ook mag helpen als je diabeet bent of reumatische klachten hebt en “moeilijke voeten” zijn haar lust en haar leven. Behalve de “nuttige” kant van het pedicure is zij ook heel goed in de esthetisch kant. Lakken, scrubben en masseren kan ze als geen ander.  Ook is Ranangela schoonheidsspecialist en hannah huidcoach.
Haar werktijden zijn: dinsdag van 10.00 tot 18.00, woensdag van 13.00 tot 21.00u, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00u. 

Romina is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, de hannah Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), hannah huidcoach, Lymfedrainage en verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.
Haar werktijden zijn zondag en maandag van 10.00 tot 18.00u en woensdag en donderdag van 13.00 tot 21.00u

Els is Specialist in Huidverbetering en hannah Huidcoach en beheerst de hannah Bindweefselmassage, hannah Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Camouflage, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), Lymfedrainage en is verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Tevens is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie
Els haar werktijden zijn: woensdag en donderdag van 10.00 tot 21.00u vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00u