Ranangela

Els

romina

Team Bodyspice

Wie zijn onze medewerkers?

Ranangela is pedicure en medisch pedicure. Dat wil zeggen dat ze je ook mag helpen als je diabeet bent of reumatische klachten hebt en “moeilijke voeten”¬†zijn haar lust en haar leven. Ook is zij zeer ervaren in de Gelcolor van OPI, de nagellak die lang blijft zitten. Ook is Ranangela schoonheidsspecialist.
Haar werktijden zijn: dinsdag van 10.00 tot 18.00, woensdag van 13.00 tot 21.00u, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00u. 

Romina is gespecialiseerd in de hannah Bindweefselmassage, de Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), hannah huidcoach, Lymfedrainage en verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Ook heeft zij de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg, gevolgd bij U-Consultancy.
Haar werktijden zijn zondag en maandag van 10.00 tot 18.00u en woensdag en donderdag van 13.00 tot 21.00u

Els is gespecialiseerd in de hannah Bindweefselmassage, Rimpelreductietherapie, Metatherapie, Acne, Elektrisch ontharen, Camouflage, Pedicure+ (incl. diabetische en reumatische voet), hannah huidcoach, Lymfedrainage en verder zeer bedreven in alle massages en harsbehandelingen die door Bodyspice worden aangeboden. Tevens is Els Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie
Els haar werktijden zijn: woensdag en donderdag van 10.00 tot 21.00u vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00u